2026-2027 Galatasaray Daikin

Gizem Giraygil olmuş yeni menecer. Bakalım ne zaman istifa demeye başlayacaklar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
CL torbaları açıklandı 1. torbadan Budowlani çekersek lider çıkarız geri kalan takımlar çıkarsa 2. çıkarız yüksek ihtimal 2. torbadan Eczacı çekmediğimiz sürece çıkarız bence gruptan.

Gizem Giraygil olmuş yeni menecer. Bakalım ne zaman istifa demeye başlayacaklar.
Çok uzun bir deneyimi yok ama THY de takım menajeri daha sonra Eczacıbaşı idari menajeri olmuş şimdi de bize geldi iyi bir CV gibi duruyor ama kendisini hiç tanımıyorum.

- 1 den Lodz gelirse : %20 ihtimal
- 2 den Eczacıbaşı ve Milano gelmezse : %10 ihtimal
- 4 den Novara gelmezse: %80 ihtimal

Bence de çeyrek final aşağı yukarı garanti ancak bu üç olasılığın beraber gelme ihtimali %1,6. Tabi kurada herhangi bir kısıtlama olmadığını varsayıyorum. İki ülke takımı aynı gruplarda olamaz vs gibi.

Menacer değişti dye sevinen varsa salaktır. Hala asıl sorunun orda olduğunu anlayamadılar.

- 1 den Lodz gelirse : %20 ihtimal
- 2 den Eczacıbaşı ve Milano gelmezse : %10 ihtimal
- 4 den Novara gelmezse: %80 ihtimal

Bence de çeyrek final aşağı yukarı garanti ancak bu üç olasılığın beraber gelme ihtimali %1,6. Tabi kurada herhangi bir kısıtlama olmadığını varsayıyorum. İki ülke takımı aynı gruplarda olamaz vs gibi.
İki ülke takımı aynı gruplarda olamaz kuralı var ama wildcard takımları için geçerli değil. Atıyorum Vakıfbank/Fenerbahçe-Milano-3. torba takımı-Galatasaray/Novara veya Imoco/Scandicci-Eczacıbaşı-3. torba takımı-Galatasaray/Novara grupları olabilir.

Geri