Son aktivite

• Y
    YBahadir , 2025-2026 Euroleague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ergin Ataman'a EL de iddialı kadro verebilecek tek kulüp Dubai Basketbol kaldı. Fenerbahçe, Anadolu Efes, Barcelona, Real Madrid...
  • PolatHan
    PolatHan , 2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta başlıklı konuya cevap yazdı.
    Efe'yi bütün internette ilk yazan siz oldunuz. Eğer olursa büyük bir tebrik hak ediyorsunuz.
  • PolatHan
    Benim de bir katkım olsun ilk benden duyun; Efe Mandıracı için çok ciddi masadayız ve ibre bizden yana. Saygılar.
  • PolatHan
    PolatHan , 2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta başlıklı konuya cevap yazdı.
    Erkek takımını da kadın takımını da yöneten aynı kişi.
  • Can Akan
    Can Akan , 2025-2026 Euroleague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ergin ataman gelirse eurocup oynar Galatasaray. Teknik olarak hemen geçmen mümkün değilse de gelir ligde ve bcl’de şampiyonluk...
  • T
    Tufan Kılınç , 2025-2026 Euroleague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Şampiyonlar ligine gelmez koç.
  • KingJames12
    KingJames12 2025-2026 Euroleague konusundaki Tufan Kılınç mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Mükemmel takım oyunu oynuyorlar. Bazıları çaylak hatalar yapıyorlar minimize ederler ise şanşları büyük.
  • Can Akan
    Can Akan , 2025-2026 Euroleague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ergin ataman kovulabilir. Öyle bir durumda hedef artırıp yuvasına dönmesini hedeflemeliyiz. Ki öyle bir durumda Efes de topa girebilir
  • T
    Mükemmel takım oyunu oynuyorlar. Bazıları çaylak hatalar yapıyorlar minimize ederler ise şanşları büyük.
  • KingJames12
    KingJames12 , 2025-2026 Euroleague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Seri 0-2 olduğunda Ergin hocanın bir açıklaması olmuştu aklıma geldikçe istemsizce gülüyorum.Başkanımızı tutuklamak istiyorlar...
  • Goker Muhluoglu
    Goker Muhluoglu 2025-2026 Euroleague konusundaki Erdal Avcı mesajınıza Hiç Beğenmedim Hiç Beğenmedim tepkisini verdi.
    Rekor bütçeyle Final-Four'u göremeden eleniyor Panathinaikos. Hem de kendisinin üçte biri bütçesiyle kurulan Valencia'ya üst üste 3 maç...
  • T
    Bilinmeyen üye 2025-2026 Euroleague konusundaki duslerulkesi mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kendi evinde düzenlenecek Final Four'u 2-0'dan öndeyken kaçıran takım EL'de belki de bugüne kadarki en büyük fiyaskoya imza attı...
  • D
    duslerulkesi , 2025-2026 Euroleague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kendi evinde düzenlenecek Final Four'u 2-0'dan öndeyken kaçıran takım EL'de belki de bugüne kadarki en büyük fiyaskoya imza attı...
  • D
    5 numaraya Xu Han'ı alsaydık keşke, vatandaşı Li Yueru'dan daha yüksek profil bir oyuncu. Avrupa'da dengeleri baya bozardı
  • T
    Paris'te shorts çıktı aldı vezenkovu zorladılar olmadı. Davisi aldılar. 16 saniye kala hücuma başlanmaz tıka tıka savunulması kolay...
Geri