Fernando Muslera

Gereksiz yere rakibe top kaptırır, attığı toplar kısa düşüp rakibe gelir, her maç mutlaka jeneriklik bir gol yer, penaltılarda asla yerinde durmadığı için üzerine gelen basit penaltılar gol olur, son topta da çıkması gerekirken tereddüt ettiği için gol yedirdi. Şu rotasyon maçında ne demeye Günay'a şans vermiyorsun hoca ? Hem de hafta içi kurtarışlarıyla seni ipten almışken daha ne yapması lazım Günay'ın ???
Bu yorumun altına imzamı atıyorum 👍👍👍

Ben de maçı seyrettiğim, bu sonuç Muslera yüzünden mi?Kornerden gelen topa vuracağını kafayı eyen sol bek,topa çıkıp vuramayan stoper,2-0 geride olsan yiyeceğin kontrayı 2-0 öndeyken yiyen takım, sonra Muslera 'yi ıslıkla. Adam takimin tutkalı bunu hoca söylüyor.Boyle taraftarlık olursa çöküş kaçınılmaz. Her formu düşen adamı yollayalım bu nasıl mantık?Bir lafımda Osimene ,son dakika o kafayı atacaksın.

Lucas perri, bento,meret,inaki pena vs. takımın kalesini on yıl rahatlıkla koruyacak bir eldivene ihtiyaç var.muslera, takımı çok maçta ipten aldı. ama artık eskisinden daha kötü durumda. lale devri bitti .duraklama gerileme dağılma dönemi Muslera için başladı . kendisinin ve takımın psikolojisi alt üst olmadan kendisine teşekkür edilip, takımda bir görev verilip camiaya hizmet etmesi sağlanmalı ,onu tamamen silmemeliyiz.

Bu sezon çok tepki topluyor. Aslında bazı maçlarda hatalı gol yediğini düşünmüyorum. Mesela Malmö maçında yediğimiz iki golde de hiç hatası yoktu ancak 3-4 yıldır reflekslerinin zayıflamasına ek olarak çok statik bir kaleciye dönüştü. Bir de hep sezon ilerledikçe form tutardı ama şu an kötü başladığı sezona daha kötü devam ediyor. Maçlarda konsantrasyonu çok kopuk ve sanki Young Boys faciasının etkisinden çıkamamış gibi görünüyor.