Katılmıyorum. Yukarıdaki ikiliyi geçmek için Haak veya elit beş çaprazdan biri şart değil. Sağlıklı Akimova da olur, KVR de olur, Tolok da olur. Bu iki bölüm sonu canavarını geçmeye yetersiz olan yer smaçör hattı.... Cazaute - Markova ve Hande - Arina smaçör ikilileri ile mücadele edebilecek ikilinin formulü şu;
Power Smaçör: Tolok - Sağlıklı LYY ve Sağlıklı Ana C. üçlüsünden biri
Komple Smaçör: Gabi, İlkin, Sylla, Ishikawa, Wu Mengjie, Zhuang,, Alsmeier, Yoshino Sato (Tercihen Gabi olmazsa kalanlardan herhangi biri olur. Orada da tercihim Wu olurdu)
Naz devam etmeyecekse Gamze, Buket veya mümkünse Sıla takıma katılmalı... Ortaya da Kübra, Zeynep veya Karmen alınıabilir.
Akimova
Bongaerts - Naz/Buket
Wu - Ana. Cristina/Tolok
Yasemin - Kübrs / Karmen
Eylül
Bence çok iyi takım olurdu. Gene şampiyonluk garanti değil ama bayağı bayağı diş geçirir, rahatsız ederdi tepedeki takımları. En azından bir kupa çalabilirdi. Hele de tek maçlı kupalara ciddi aday olurdu.