• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bcl | Rytas Vilnius 85-89 Galatasaray Mct Technic

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
2011'de Oktay Mahmuti dönemi şu takıma karşı Litvanya'da kendi taraftarı önünde Eurolig ön elemesi oynayıp kazanmıştık. Rytas O yıllar Litvanya basketbolunun amiral gemisydi. Galatasaray'ın efsane Eurolig macerası da böyle başlamıştı. Galatasaray'ın bir basketbol şubesi olduğu, yatırım yapılırsa da taraftarla birlikte ne denli bir potansiyeli olduğu görülmüştü. Zaman iki takımı da kupa 3 e getirmiş. Umarım iki takım da bir gün olması gereken yere Eurolig'e döner.
Maç içinse rakip vasat bir takım, sadece taraftarının önünde belki direç gösterebilir, normal şartlarda Tofaş maçı gibi asist odaklı oynanırsa gerisi kolay olacaktır.
 
Son düzenleme:
Rytas'da sadece seyirci faktörü var.Biz daha iyi takımız.Muhsin'den ziyade Gillespie'nin 3 faulde olması bizim için olumsuz görünse de Rytas bunu devre sonuna dek kullanamadı.Savunmada bizde iyi duruyoruz,onlarda çok durağan hücum edip cut edecek oyuncuyu bekliyorlar.Hücumları sürekli çıkmaza giriyor.Özellikle Harding'in ilk yarıyı 11 de 3 ile bitirmesi bizim için güzel oldu.Speedy Smith desen takımı oynatmaya çalışan oyuncu,bu da bizim işimize geliyor.

John Meeks'in bugün ekstra katkılarıyla geriden gelip devreye 6 sayı avantajla gittik.Bu maçı kaybedersek çok yazık olur çünkü kalite olarak biz daha kaliteli oyunculara sahibiz ve maç başlangıcından sonra daha iyi oynayan takım biziz.
 
Petrucelli saçmalığı yüzünden 9'dan 1 e indi fark.Rolünü bulacaksa o maç bu maç değil.Rolünü ligde Merkezefendi karşısında bulsun.Saçma sapan çembere ataklar deniyor,kendini öyle bir moda sokuyor ki.
 
Muhsin'e şu saçma sapan pasları atmayın ya.Canlı top kaybı sonrası 3'lük yiyorsun.Adamlar belkide üst üste 6-7 hücum sayı bulmuş,1 kez şansa boş dönmüş ondada top kaybı sonrası 5 sayı yiyorsun çeyrek biterken.

500 kere değil 5000 kez desek her maç Muhsin'e atılan saçma sapan paslar sonrası top kayıpları yapmaya devam edeceğiz.Muhsin'de bu takımın 3.uzunu olur anca.Mutlaka Gillespie ile süreleri paylaşacak uzun lazım.
 
Faul hakkımız yokken bu kadar kolay fauller yapmanın manası nedir ya ? Alamadın ribaundu bırak işte.Önce Buğrahan sonra White çok basit 2 faul.
 
Geri
Üst