2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Sosyal medyada Çin'den bir takımın Sneijder için 27 milyon euroluk bir teklifi olduğu söyleniyor.
Bunu tam 30 milyon yapıp kabul edelim.
Bundan daha iyi teklif bulamayiz.
Hatta Podolskiyi de verip 50 milyona anlaşalım :)
 
Dikkat etmemeniz normal çünkü bu arkadaş ligde sadece 1 maçta 90 dk sahada kalabilmiş yanlış bakmıyorsam eğer.8 kez 11 de başlayabilmiş.

Ceyhun ayarında bir ön libero işte.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Eğer Sneijder için 27 milyon avro veren varsa yönetimin yerinde olsam boeing kiralar öyle gönderirim Çin'e. Doğru 7-7,5'a bırakılacak futbolcu değil lakin 27 milyon avro veren varsa hiç düşünmem bile.
 
O bahsedilen kaynağın sitesinde twitter adresinde hiç Sneijder haberi yok. 27 milyon euroya satılır zaten kimse tepki göstermez. Yaklaşık 100 milyon Tlyi bir oyuncudan kazanmak çok rahatlatır bizi ama dediğim gibi haber doğru görünmüyor.
 
Bu beceriksiz yönetim varken gidenlerin yerlerinin dolmayacağını adım gibi bildiğim için oyuncuların satılmasına karşıyım, fiyat ne olursa olsun. Zaten koca takımda 2-3 kaliteli isim var. Yabancılardan Wesley, Nando, Poldi; yerlilerden Sinan. Geri kalan çöpler her yere gidebilir tabii alan olursa.
 
Bu beceriksiz yönetim varken gidenlerin yerlerinin dolmayacağını adım gibi bildiğim için oyuncuların satılmasına karşıyım, fiyat ne olursa olsun. Zaten koca takımda 2-3 kaliteli isim var. Yabancılardan Wesley, Nando, Poldi; yerlilerden Sinan. Geri kalan çöpler her yere gidebilir tabii alan olursa.

Dursun istifa etmeden klup duzelmez.baskada denecek bir sey yok
 
Mobbinge maruz kalıyor şu anda futbolcularımız. Sarı karta ceza verilmesine rastlamıştım ama her sarı karta 100 bin eurolara varan cezalar art niyetlidir. Burası Galatasaray, mahalle bakkalı işletilmiyor. Herkesin sabrının bir sınırı var, sen 4.5 milyonluk sözleşmeyi 1 yıl önce yapıyorsan gereğini yapacaksın. Ödeyemiyorsan çık taraftara dürüst ol, Olcanı Umutu Tarıkı yolla. Chedjouyu Tellesi Dzemailiyi sat
 
Sneijder e 2.2M ceza kesilmiş. Zaten takip etmiyordum futbol takımını da öyle denk geldim NTVSpor'da yazıyordu.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Oyuncuya yıllık maaşının % 10'undan fazla ceza veremiyorsun. Doğrusu, yanlışı tartışılır da Galatasaray tarihinin en avel yönetimi budur heralde.
 
Sneijder' in menajeri de bu aşağıdaki açıklamaları yapmış.

Holllandalı oyuncunun menajeri Guido Albers, "Cezanın tamamının yazılı disiplin talimatnamesinde olması lazım. Ceza tebligatı henüz bize gelmedi. Elimizdeki sözleşmede böyle bir talimat yok."G.SARAY'I ANLAMAK ZOR"
Kabul etmiyoruz. Bize ne istendiği açık açık söylenmeli. Gitmeli miyiz, bizden indirim mi isteniyor yoksa kalmamız mı isteniyor. Ekim ayında sözleşme uzattık. O günkü davranışlarla bugünkü davranışlar farklı. Anlamak zor." ifadelerini kullanarak kulübün tutarsız bir tutumda oluduğuna dikkat çekti.

Aslında bugüne gelmemizin sebeplerinden biride taraftar. Dursun Özbek' in ilk geldiği günden beri verdiği kararlar, attığı adımlar tamamen Galatasaray' ın zarar görmesine ve kulübün gün geçtikçe daha kötüye gitmesine sebep oldu. Ama her hatalı hareketinden sonra eski başkanımız Ünal Aysal' ı hedef gösterip, borç bırakıp kaçtı, dedikçe taraftar tepki göstermesi gerekirken tam tersine adam haklı ya deyip Ünal Aysal' a en ağır hakaretler ederek, Özbek' e destek çıktılar. Gelen gideni aratır diyemeyeceğim çünkü bu sözün kullanılması için bir öncekinin kötü olması gerekir. Ünal Aysal bu kadar hakareti,eleştiriyi haketmedi bence.Galatasaray' ı daha ileri seviyeye götürmek için planladığı, yapmak istediği tüm projeler dinazor üyeler tarafından veto yedi. Kurduğu futbol takımının üstüne 2 senedir birşey konamadı. Taraftarını, kulübünü suyun karşı tarafına karşı hep korudu kolladı ama sırf Fatih Terim' le olan ki bana göre de haklı olduğu durum yüzünden adamın başına gelmedik kalmadı. Bunu desek bu seferde o kadar borç bırakıp gitti deniyor. Yahu Faruk Süren,Adnan Polat Galatasaray' ın geleceğini sattı da kimsenin gıkı çıkmadı. Keşke ligi 8. bitiren takıma 4 senede 3 şampiyonluk kazanan kadroyu kurmasaydı. O zaman derdim yahu insanlar haklı biti batırdı diye.
 
Sneijder e 2.2M ceza kesilmiş. Zaten takip etmiyordum futbol takımını da öyle denk geldim NTVSpor'da yazıyordu.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama git demek resmen.

Benim merak ettiğim birşey var, kulüpler böyle kafalarına göre ceza kesebiliyorlar mı ? Dayanakları nedir böyle rakamlarda cezalar keserken ?
 
Bu saçma ceza politikası yüzünden elimizdeki iyi futbolcuları da kaybedeceğiz. Bu oyunculardan nasıl iyi niyet bekleyeceksin bu saatten sonra? Muslera Sneijder ya da Poldiyi bu olay yüzünden kaybedersek taraftarın önünde kimse duramaz. Yönetim de altında kalır. Camiada 1500 veya 1600 kişi yok mu şu yönetimi indirecek? Hainlik bu.
 

Üst