2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Sezon açılışına zamanında katılmadı diyeymiş galiba.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.2 milyon euro ne olursa çok para Muhammed.
Ayrıca sadece geç kalma cezası değil.
Geçen sene ki sarı kartlara da verilmiş ceza.
YönetimIn maksadı Sneijder'i göndermek.
Hemde öyle 3'e 5'e bakmadan göndermek.

Bu arada bir ara ilgilendiğimız Neusatdaer Fenerbahçe ile anlaştı.
Biz niye vazgeçmiştık.
Adamlar gitti bedavaya önce Wiel'i şimdi de bu adamı aldılar.
Biz Serdar Aziz'e 4.5 milyon euro ve 3 oyuncu verdik.
FFP !!!
 
Avrupa Kupası performansı rezaletti ondan vazgeçmiş olabiliriz. Serdarla çok farklı oyuncular bu da bizim futbol aklından yoksun olduğumuzun net göstergesi. Daha önce de yazmıştım yanına lider bir stoperle iş yapardı Neustadter ama medyanın abarttığı kadar da yok. Ön liberoyla stoper arasında kalmış bir oyuncu. Ben hala Serdarın yanına bir stoper hamlesi gerekli diye düşünüyorum. Chedjouyu gönderip oraya birini almak gerekiyor. Ama bunları konuşmak boş tabi adamlar Galatasaray futbolcularına mobbing uyguluyorlar çok üzücü.. Vallaha bugünlere düşecek kulüp değildik. Her gün bunu da mı yaptılar diyorum kendi adıma
 
Sarı kart gördüğü ve geç geldiği için bu kadar ceza verilebiliyorsa bu ceza politikası genellenmeli. Mesela şu an kulübü borç batağına sokup kendi zenginleşen, FFP cezası almamıza yol açan gelmiş geçmiş bütün başkan ve yönetim kurulu üyeleri sorumlulukları nispetinde 5-10 milyon eurodan başlayan cezalara mahkum olmalılar. Kulübün sahibi başkan ve yönetim değil. Madem öyle istedikleri gibi ceza verebiliyorlar önce kendileri ödeyecekler yaptıklarının karşılığını.
Kulübü bu hale getiren Polat, Aysal, Özbek, hatta öncesinde Canaydın, Cansun, Süren vs hepsi de 50'şer 100'er milyon ödesin de sonra Sneijder'in sarısına kırmızısına laf etsinler.
 
Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcularımızdan Hamit Altıntop'un sözleşmesinin uzatıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Hamit Altıntop ile Galatasaray arasında 2016/2017 sezonunda geçerli olmak üzere bir yıl süreli yeni bir profesyonel futbolcu sözleşmesi imzalanacağından, Futbolcu Galatasaray'dan olan 1.373.842,55 Euro alacağından gayrikabili rücu olarak feragat etmiş ve bu alacağından vazgeçmiştir. Futbolcu ile Şirketimiz arasında 2016-2017 sezonu için sözleşme yenilenmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Buna göre 2016-2017 sezonu için futbolcuya net 1.650.000 Euro sabit transfer ücreti ödeyecektir ( Oyuncunun bir önceki sezon sabit transfer ücreti 2.750.000. Euro'dur).

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; ilk 11 kişilik kadroda oynadığı her TFF Süper Lig müsabakası için net 25.000 EUR değişken transfer (maç başı) ücreti ödemeyi taahhüt eder. Değişken transfer ücreti, Futbolcunun 18 kişilik kadroya alınıp oyuna sonradan girdiği her resmi karşılaşma için 50% ve 18 kişilik kadroya alınıp oyuna girmediği her resmi karşılaşma için25% oranında ödenir.

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir. Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
 
Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcularımızdan Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesinin uzatıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile Şirketimiz arasında 2016-2017 sezonu için sözleşme yenilenmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Buna göre 2016-2017 sezonu için futbolcuya net 1.250.000 Euro sabit transfer ücreti ödeyecektir (Oyuncunun bir önceki sezon sabit transfer ücreti 4.800.000 TL'dir ).

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödeyecektir. Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Allah bize sabırlar versin :(
Başka ne diyelim ki ?
 
Hamit'e 1.65 milyon euro sözün bittiği yer dalga geçer gibi birde ücretinde İndirime gittiğini belirtiyorlar bunlar gerçekten hainler ya inanılmaz birşey gerçekten.
 
Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Emrah Başsan ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Emrah Başsan ile oyuncunun transferi konusunda 2016-2017 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır

2016-2017 sezonu için net 400.000 EUR sabit transfer ücreti
2017-2018 sezonu için net 450.000 EUR sabit transfer ücreti
2018-2019 sezonu için net 500.000 EUR sabit transfer ücreti

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakaları ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 9.000 EUR (dokuzbin Euro) ve her beraberlik için ise 3.000 EUR (Üçbin Euro) prim ödeyecektir. Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için %100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için %50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için %25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz.

Kulüp ayrıca Futbolcunun her bir sezonda Kulüp A Takımının 20 resmi müsabakasında fiilen oynaması halinde (ilk 11'de veya sonradan oyuna girme) Futbolcuya 100.000 EUR (Yüzbin Euro) ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Ve 3.bomba :(
 
Şu anda boşta olan oyuncular;

Fernando Torres
Seydou Keita
Arbeloa
Cacares
Mexes
Gourcuff
Harnik
Flamini

Al forvete Torres'i, Orta sahaya Flamini ve Keita'yı.. Sen gidiyorsun birbirinden saçma 3 adam ile sözleşme imzaliyorsun.

Yazıklar olsun !!!
 
Birde eski ücretleri yazmışlar. Yahu adamlar bir yaş daha yaşlanıp kontrat almışlar senden. Alacağını fazlasıyla almış Hamit. Maç mı yapacak?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 
Ben 1 yıldır takip etmiyorum, size de tavsiye ederim. Maşallah yıldız transferlerini arka arkaya patlatmışız hayırlı olsun.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Rızkçı sakat Hamit'in sözleşmeyi iyi okuduk harbiden bayağı anlam kazandı. Bravo büyük başkan, büyük yönetim!

Dursun'un tekme tokat gönderilmesi lazım.
 
Büyük bir ihtimalle kulübü batırdı bu Özbek kardeşler. Uefa' nın bir sonraki mali kontrolünde Avrupa'dan men cezası 2 seneye çıkar. Galatasaray' ın tek kurtuluşu kulüp hisselerinin zengin bir Arap veya Rus işadamına satılması. Liseli dinazorların yönettiği kulübün bu zihniyetle düze çıkması artık imkansız.
 
Turk Telekom Arena'da yonetim aleyhine cok buyuk protestolar yapilmali ve bunun hazirliklarina baslanmali. Bari siyasette susuyor bu ulke Suriyelilerde geldi, bari TT Arena'da sesimiz ciksin. Bu kadar pasiflesmis bir ulke halki gormedim. Her konuda ses cikmiyor. Sneijder'i satani bizde satariz. Hem Rusya'da hem Turkiye'de!
 

Üst