2016-2017 Galatasaray Futbol Takımı

Siz o yalanlamaları boş verin. Bir süre oyalayacaklar ardından gerçekler açıklanacak. Serdar Aziz transferinin şekli rezalettir. 4,5 milyon avro bonservis ile verilen yıllık ücreti birileri açıklamak zorunda. gidiyorsa gitsin BJK'ye mecbur muyuz?
 
Galatasaray, Blaszczykowski'ye 2.5 milyon euro teklif etti.Kuba kararını Euro 2016 sonrası açıklayacak (AMKspor)

Galiba Riekeerink ile devam edeceğiz.
Ayhan Akman yardımcısı olacak deniliyor...
 
Adamlar Riekerink ile devam edecekler korkudan onu bile açıklayamıyorlar,En sonunda yapacakları iş bu olacaktı,aylardır söylüyorum,Fatih Terim bunlarla çalışmaz,bunlar da hoca bulamaz her yol Riekerink'e çıkar dedim ama onu bile açıklayamıyorlar.Bari Schaaf'ı filan getirebilselerdi,belki Alp Yalman yapabilirdi bunu ama onu da yapamadılar,bu yönetim beceriksizlik konusunda beni hiç mi hiç yanıltmıyor.

Bir karar verirsin iyi ya da kötü uygularsın ama adamlar aylardır karar veremiyor,verse bile açıklayamıyor ama iş istifaya gelince kafalarını kuma gömüyorlar,yazık vallahi yerlerine ben utanıyorum,ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
 
Koskoca GALATASARAY klübü
altyapı sorumlusu diye bir adam getiriyor
olmadı a takımı da sen çalıştır diyor
böyle bişey ne duydum ne gördüm
yeni sezon başlamadan bitti. yazıklar olsun
 
Riva'yi başınıza çalın.

Emlak konut yerleşim merkezini diker tapulari verir Özbek'e başkan denilen adam ihtiyar heyetine dağıtır.

Tebrikler.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
rivayı satacağına bari kulübü satsaydı.Aysal zamanında değerlendirelim dedi herkes kavladı ama özbek yapınca herkes sus pus.Bu rezilliğe izin veren herkesin ABV.ramazan ramazan insanı günaha sokmak için zorla uğraşıyorlar
 
Basketbol A.Ş ve GYO kuracağı zaman apar topar divan kurulu isteyen insan musfettleri yazının içinde Cumhurbaşkanı ismi geçiyor diye sus pus.

Aysal yanlış yaptı genel kurulda "Cumhurbaskanimizin izniyle GYO ve Basketbol A.Ş. kuracağız" deseydi herşey normaldi.

Aa pardon yazalim da rahatlasinlar

"Ama Aysal basketbola comar soktu"

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Dursun Özbek ve yönetiminin sistem tarafından neden başkanlıkta tutulduğu belli oldu. Riva ve Florya, Emlak Konut'a dolayısıyla yandaşlara peşkeş çekilecek, tıpkı Ali Sami Yen arazisi gibi. Ünal Aysal'ın Galatasaray GYO kurulsun dedikten sonra başına gelenler, o varken devletin kurumlarıyla Galatasaray'a sürekli vurması da tesadüf değil. Riva'dır, Florya'dır umrumda değil; alın gayrimenkulleri, verin bize Galatasaray'ı.


Facebook ve Twitter gibi insanların hızlıca olan bitenden haberdar olup tepki koyacağı platformlar kapalıyken bu anlaşmayı açıklayıp, ülkenin içinden geçtiği durumdan faydalanmak hoş bir tutum değil. Tam da Dursun Özbek ve yazıda teşekkür edilen şahsa layık.
 
Yahu siz yeni mi anladınız bütün dert yıllardır Riva. Duygun Yarsuvat yönetimi geldi başa ilk iş Aysal'ın istediğinden bile daha fazla tasarruf yetkisi aldı Riva hakkında. Şimdi de bu biraz daha katıyor.
 
Ünal Aysal' da sporun Kılıçdaroğlu'su olmuş. Her yenilen haltta alakası olmayan Kılıçdaroğlu suçlu gösteriliyorsa, Dursun Özbek denen şahsın her haltında, ama Ünal Aysal bırakıp kaçtı yaaaaa sözlerinden gına geldi. Galatasaray başkanına küfür edip, botokslu diyerek gönderdiniz hala dilinizden düşmedi.
 
Riva ve florya arazisine açıklık getirelim arkadaşlar bence şuan borcu kapatıp yatırım yapmak için tek kurtuluş. Araziler devlet tarafından ihaleye çıkacakmış %80i GSye %20si devlete gidecekmiş ihaleye çıkış bedeli 500milyon TL(135 milyon $) buradan 900milyon TL(300milyon$) de gelebilir daha fazla da ama beklenti 1 300 000 000 TL(450milyon$)miş. 2017nin başında tamamen sonuçlanırmış. Kulüp buradan gelecek parayla banka borçlarının tamamen kapatılması isteniyormuş. Güzel de bir yazı buldum ilgilenenler okuyabilir.

Spor Ekonomi: Emlak GYO Genel Müdürü: Galatasaray'a Riva ve Florya'dan en az 508 milyon lira taahhüt ettik
 

Üst