Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

bu hafta hemen hemen her oyuncusundan verim alabilen var mı? bikaç oyuncu haricinde yine sürprizlerle dolu bi hafta gibi geliyor bana. dün 6 oyuncumdan 100 pir almışken bugün 4 oyuncumdan 15 pir alabildim. felaket
 
yazacak çok şey vardı ama mağlubiyetten sonra hiç içimden gelmiyor. Kendimize gelmemiz biraz zaman alır.
Simonovic ABV.

Kurbanov, Papas, Mitrovic sizleride yazdım kenara...
 
Nerdeyse tüm takımlarımda Pappas var,ama büyük ihtimal çoğu kişide Pappas vardır o yoksa bile Kurbanov vardır diye tahmin ediyorum.Geçen hafta en yüksek puanlı takımımda Melli almayıp Jankunas almam bana 12 puana mal oldu.Bu hafta için asıl dikkat çekici nokta ise en çok alınanlar listesinde olan 5 oyuncu da berbat bir performans sergiledi.Galiba bu sene 200 lü puanlar hayal
 
bu hafta hemen hemen her oyuncusundan verim alabilen var mı? bikaç oyuncu haricinde yine sürprizlerle dolu bi hafta gibi geliyor bana. dün 6 oyuncumdan 100 pir almışken bugün 4 oyuncumdan 15 pir alabildim. felaket



Wanamaker - Larkin

Coty Clarke - Göksenin - Simon - Lojeski

Printezis - McClean - Daye - Moermann

Simon dışında hepsi iyi katkı verdi. Bu takımı da 494 krediye kurmuştum



 




[h=2]Shooting Guards and Small Forwards[/h]






[h=2]Power Forwards and Centers[/h]






bu takım kaç puan aldı toplam hocam
 
De Colo reis ilk çeyrek 5/0 atıp -2 lerde olursa Göksenin+Tyus+Jovic 9+12+13 hiç bir şeye yaramaz :( Toparlan reis :)


Bir darbede De Colo yedim bu gece :( Dün 5 oyuncudan 46 pır almıştım.Bugün 4 oyuncudan 76 pır daha Dorsey var ikinci yarı böyle devam ederse 15 de ondan gelirse 130/140 arası olacak bu hafta puanım.Lanet gitsin keske kazansaydıkda 0 çekseydim :(
 
Melli yerine Doellman tercihimle çok büyük kayıplar yaşadım. İlk haftanın da gerisine düştüm. Nasıl toparlarim bilmiyorum.

Bu arada bu hafta 130 üstü alan kendine iyi yer bulur.
 
1.hafta sonunda kurduğum için ligde yer alamayan "Errick Mccollum" isimli takımım bu hafta 177 puan alacak.Takımın isminden dolayı zaten 120-130 bekliyordum ama bu rakam baya bir sürpriz oldu benim için.
 
hepimiz bir kez daha kredi için oynarken eldeki bulgurdan olmanın ne olduğunu öğrendik. kurbanov bende hiç olmamasına rağmen birkaç doellman tercihim bile içime oturdu.

bence çarşı karıştı. udohlar veselyler agustineler claverler ayonlar randolphlar zirbesler hepsi 40-60 kredi aralığında. gardlar öyle kimse verim vermiyor, herkesin kredisi düşük. forvetler öyle.
bu oyunu geçen sezon da oynayanların bir dezavantajı var, geçen senenin gerçeğini bildikleri için bu sene yanlış karar alabiliyorlar.
ama işin aslı öyle değil. bu önkabulümüzü kırmamız gerek. bu oyuncuların performansı geçen seneki gibi değil. bu oyuncuların bir de bu seneki gerçeklikleri var.
bu gerçeği kabul edersek, bu senenin gerçeklerine göre daha iyi yol alırız bana kalırsa.

tüm takımlarım 100-130 civarı. bir tek takımım 163 yaptı.

tek takımım dışında ilk 500'e büyük ihtimalle giremedim. gelecek hafta ortalık bence daha çok karışacak.
 

Üst