Clyburn hemen herkeste vardır, takılmıyorum. Bu hafta hemen hemen tüm takımlarıma Printezis-Lojeski aldım, sonuçtan memnunum. Fakat Birch kredi kaybettirdi, ciddi sıkıntıya sokuyor beni. Çıkarsam diğer bölgelere istediğim hamleleri yapamayabilirim, kalsa 10'u geçemiyor pek. Sıkıntılı oldu orası.
Melli, Daye, Moerman ve Printezis haftanın bankolarıydı uzunlarda. Genelde 3'ünü tutmaya çalıştım. Doncic, Zisis, Pangos, Larkin ortalama takımlarımdaki guardlardı. İyi takımlarımda Llull-Larkin ve Wana-Larkin yapmıştım. Llull ve Wana kredi kaybettirdi, üzdü.
Hickman'ın kötü yapması güzel oldu benim açımdan. Sonuçta geçen hafta coşanlar Hickman, Doelman, Toko ile coştu. Yarından beklentim Toko ve Doelman'ın kötü yapması olacak.
GSBasket'teki en iyi 2 takımım;
Austin Daye: Larkin-Doncic | Miller-Clyburn-Pappas-Lojeski | Printezis-Moerman-Birch-Augustine
Russdicilous: Larkin-Doncic | Lojeski-Clarke-Pappas-Clyburn | Printezis-Moerman-Daye-Augustine
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Miller benimde 2 takımımda vardı ilk haftadan beri. Sağolsun çok güzel kredi getirdi ama sanırım veda zamanı kendisine.