Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

2 haftadır 3-4 takımımda da olan causeur daha 2 haftada toplam 0'ı geçemedi.Bu hafta çıkacam haftaya 35 pır filan yapabilir ben çıktığım için.
Ayrıca datome de sanırım kariyerinin en kötü 2 maçını oynadı benim kadrolarımda olduğu için.
 
Ben de kredi kazanmaya çalışırken harap olanlardanım. Doellman, Pappas, Kurbanov, Doncic, Hickman, Sinan, Augustine hepsi çeşitli takımlarımda 2şer 3er vardı. Resmen oynama hevesim kaçtı.
 
Enteresan... hiç istemediğim şekilde geçmesine rağmen hafta genel sıralamada 138. olan takımım 116.sıraya çıkmış ve 3 takımım ilk 500de [emoji849]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Tüm Avrupa'da beklendiği gibi geçmemiş sanırım :) Daye vs tarzı Türkiye'de daha çok alınan oyuncular sayesinde en azından ciddi zarar almadık gibi Avrupadaki oyunculara kıyasla


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Genelde 241.sırada olan takımım var en iyi baya rezalet bir başlangıç yaptım bu sezon,önümüzdeki 2-3 hafta çok değerli ard arda maçlar var.Birkaç sürpriz peşinde koşucam bakalım,bir atak yapmak lazım
 
Geçen hafta birinci olmuştum ancak Pappas ve Kurbanov kan doğradı. Genel sıralamada 53. sıradayım sanırım şimdilik fena gitmiyoruz.

Alex Tyus - Ekpe Udoh - Austin Daye - Adrien Moerman 4'lüsü yüzümü kara çıkarmıyorlar. Geçen hafta Will Clyburn'den de iyi ranking almıştım ancak bu hafta üzdü ama yine de güveniyorum.
 
Victor Claver oyunuma kan doğramaya devam ediyor. Geçen haftadan sonra çıkarmamakla büyük hata yapmışım, bu hafta daha da mahvetti. 3 takımımın 2sinde uzun rotasyonu McLean-Daye-Clever-Moerman idi, sezon başında Clever-Tyus ikiliminde kalmanın bedelini fazlasıyla ödüyorum.
 
bu hafta alınacak çok oyuncu var ama alacak kredi yok. lull- langford- udoh üçlüsü göz kamaştırıyor ama sadece uzaktan seviyoruz kendilerini.
 

Üst