2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bu dar rotasyon ile savunmada ve hücumda bu tempo sene boyunca nasıl devam edecek ?
Bu takımda pota altında Bahar ve yerli Lara olmuş olsaydı muazzam işler yapıyor olabilirdik.
 
Bu dar rotasyon ile savunmada ve hücumda bu tempo sene boyunca nasıl devam edecek ?
Bu takımda pota altında Bahar ve yerli Lara olmuş olsaydı muazzam işler yapıyor olabilirdik.

İlk yarı 12 oyuncumuzun 9'u süre aldı yalnız. Tabii ki her takımın 2-3 tane değişilmez oyuncusu olacak. Şu ana kadar bizim için bu isimler Pınar, Işıl ve Jefferson gibi gözüküyor. Andersen da biraz daha sağlığını düzeltince bu 3'lüye katılır. Sene sonuna doğru Papova'nın da çok önemli bir göreve geleceğine inanıyorum. Mesela Pınar'dan inanılmaz faydalanıyor şu an Maljkovic. Her oyuncunun sınırlarını ve yapabileceklerini çok iyi biliyor. Kenardan gelen oyunculardan da 1-2 dakikalığına çok iyi pres alıyor. Takımın sınırları çok belli ama mücadelenin sınırları maçtan maça çok değişecektir. Ama bence şu an eldeki malzemeye göre en doğru oyun sistemini gösteriyor. Takımın çok genç olması da büyük avantaj tabii.
 
Muhteşem bir proje takımı var ortada şu anda, keşke 1-2 oyuncumuz daha olsaydı muhabbetlerini bırakmalıyız bence artık, kadrodaki oyuncu sayısı artınca inci, melisa, eda, yağmur gibi oyuncular hiç süre alamayacaktı, alsa da kopan maçların son çeyreğinde, hedefsiz bir şekilde, kendilerini hiç geliştiremeyeceklerdi. Takım amacına çok uygun bir şekilde dizayn edilmiş durumda şu anda. Yürüyedur Maljkovic.
 
Nevriye'nin Maljkovic'in yardımcısı olacak olmasi müthiş bir hamle.
Genç kızlarımız için müthiş bir gelişme olur.

Bu arada Glory Johnson ismi dolaşıyor sosyal medyada.
Kimdir ? Necidir ?
 
Hocam Glory Johnson pivot mu acaba ?..Bu takıma 4 ve 5 numara oynayabilen 2 transfer şart yönetimin taşın altına elini koyması gerekir
 
Glory Jhonson hakkında şöyle kısa bir araştırma yaptim . Oyuncu bir kere çok çok hızlı . 3 ve 4 pozisyonlarında oynuyor ve inanılmaz atlet . Şut mekanigi berbat .
Oyunu dışında ilginc bir bilgi kendisi hemcinsi Britney Griener ile evli .
 
Melisa can iyi seçenek olur hem kadrodan yabancı çıkarma karmaşası yaşamadan 4-5 yedekler orta mesafe net şutu var. Geçen yıl Adana aski takımındaydı şuan oynamıyor heralde bir takımda.
 
Papova çok iyi katkı veriyor. Vitola da yedek uzun olabilecek oyuncu ben ABD'li hakkı kullanırsak DeWanna Bonner'i isterim hem takımın 4 kısa oynayıp topa basmasına uygun bir oyuncu hem de çok iyi bir skorer. Tabi bütçeyi de görmek lazım ama mutlaka bir uzun hamlesi gerekiyor.
 
Uzun oyuncu gerekiyor ama uzun alırsak bence ABD'li olmamalı. Bu takımda şu an sistemimize tamamıyla uygun 3 oynayabilecek tek oyuncu Anderson. Onun lisansını iptal etmemeliyiz.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Üst