2016/2017 Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Vesely ne kadar pislik bir oyuncu olmuş görmeyeli. izlediğim her maçta hakeme itiraz, rakibe diklenmeler vardı zaten şimdi işi iyice abartıp kenara gelince etrafı tekmeleye başlamış.
 
Vesely'nin karakterine hicbir zaman isinamadim.Cok itici bir adamdi hep bana gore,kotu oyunu hirsi ile birlesince iyice sapitmis


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Obra, dün Huertel ilk kez oyuna girdiğinde 2 dakika önce kenara aldığı Bobby Dixon'ı apar topar oyuna aldı. Amacı, geçen sezon final maçındaki düelloyu hatırlatmak, Bobby Dixon'ı ve takımını psikolojik olarak öne geçirmekti açık şekilde. Adam geçen seneki finalden bir momentum yaratmayı başarırken, bir de bizim koça bakın!

Sahadaki basketbol çok üst seviye olmasa da, mücadele çok üst seviyeydi. İki takımında ilk yarı yaptığı hücumlar çok organizeydi. Efes koşabildiği anlarda, sahanın hakimiydi, skor olarak hep geride olsa da. Bence maçın sonunda Datome'nin dedikleri her basketbol koçuna, oyuncusuna ders olmalıydı. 4/6 üçlük atan adam, üçlükler önemli değil, savunma ve enerji çok önemli dedi. Onu dinleyip, sahadaki mücadeleyi izledikten sonra bizi maçı açtım. Çerez niyetine izledim.
 
Efes fb maçını şimdi izleyebildim . Araya girmeselerdi de Brown şu liseliye bi ders verseydi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Stimac gibi berbat bir oyuncudan nasıl katkı alıyor Beşiktaş çok acayip. Şu formuna aldanıp transfer yaparsa seneye yılın hayal kırıklıgı olur.
 
Beşiktaş-Fenerbahçe maçı enfes geçiyor.
Dikkatimi çeken nokta bir takım 4-5 sayı öne geçince karşı takımın koçu hemen mola alıp seriyi sonlandırdı.
Bizim koç olsaydı 10-12 sayı olduktan sonra fark mola alırdı...
 
Dimi Stimac'ın yerinde senin olman gerekiyordu. Adam sezon başından beri mvp performansı gösteriyor ama berbat oyuncu.
30 yaşına gelmiş bu yaşına kadar nerdeyse hiçbir takımda istikrarlı oynayamamış en fazla rotasyon oyuncusu olmuş bir adam. Dümdüz vasat bir oyuncu. Ondan alınan katkı tamamen Ufuk Sarıca'nın başarısı. Avrupa basketbolunda sistemin parlattığı çok oyuncu var Stimac onlardan biri.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
30 yaşına gelmiş bu yaşına kadar nerdeyse hiçbir takımda istikrarlı oynayamamış en fazla rotasyon oyuncusu olmuş bir adam. Dümdüz vasat bir oyuncu. Ondan alınan katkı tamamen Ufuk Sarıca'nın başarısı. Avrupa basketbolunda sistemin parlattığı çok oyuncu var Stimac onlardan biri.

Ezberden yorumluyorsun. Stimac Türkiye'de oynadığı sezonlarda hep iyi katkı verdi. Avrupa'da da Eurocup düzeyinde iyi bir tamamlayıcı oldu. Bu sezon kendisine fırsat verilince bir üst seviyeye çıkabileceğini de gösterdi.

Udoh'a karşı post up dersi veren bir oyuncuya vasat demen en hafif tabirle talihsizlik.
 
Maç ne olur bilemem ama bu seneki bjk geçen sene bizim takımı hatırlatıyor.Düşük bütçe,yenilenmiş takım,inanmış ve isteyen koç,kemik bir taraftar topluluğu,iyi giden avrupa ve lig macerası,mücadele eden oyuncular.

Savunma yapmayan mccollum,antep maçında sakat eliyle yerlere atlıyordu bir top için.

Ağlamıyorum gözüme bişey kaçtı.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Stimac'ın katkısı Beşiktaş'a çok fazla. Daha önce Banvit'te oynarken bu kadar dominant bir oyuncu değildi. 2012-2013 sezonunda ligde 30 maçta 8,9 sayı ortalamasıyla oynamış. Beşiktaş'ta ise bu sene ligde 13 maçta 15,9 sayı ortalaması var. Sayı ortalaması belki sadece tek başına yeterli değil ama Ufuk Sarıca'nın onu ne kadar verimli kullandığını gösteriyor.
 
Ufuk Sarıca nerdeyse sahaya girecek kenarda onu gören oyuncunun parkede çaba sarfetmeme boğuşmama ihtimali var mı? Obra da öyle Banvitin koçuda. Ah be koç sen bize naptın böyle
 
Basketbol kalitesi anlamında zayıf maç oluyor bence. İyi eller şut sokamıyor, taraftarın gazına gelip atılan toplar, elden yapılan top kayıpları. Ki iki takım da formsuz bu ara. Beşiktaş Banvit'i deplasmanda yendikten sonra kendinden düşük seviyede 2 rakibini güç bela yenmiş, Fenerbahçe çoğu son 1 ayda olmak üzere Euroleague'de yarım sezonda 6 maç kaybetmiş. Ama iki koç da takımlara yenilirken de başı yukarda maçı bitirmeyi öğretmişler. Biz geçen yıl Avrupa Kupası kazanırken bile böyle bir takım değildik. Deplasmandaki en hedef maçta bile, 14 sayı avantajla gittiğimiz deplasmandan, 45 dakikada 91 sayı yiyip kariyer blok ortalaması 0.2 olan Micov'un vurduğu blokla anca turlamıştık. Beşiktaş bize karşı da -bu sezon takıma benzediğimiz birkaç maçtan birinde hem de- çok karakterli top oynamıştı, bugün de çok eli yüzü düzgün top oynuyorlar. Onları yeri geldiğinde ipten alabilecek bir 3 numaralı olsa çok fark yaratırlar, Weems filan o seviyelerde görünmüyorum hiç.

Bu arada Wilbekin'e kafa attığında terbiyesiz olarak dikte ettiğimiz Dixon, bugün kanıtladı ki tam kansızmış. Sarıca'yı da pek sevmem de kendisini Evliya Çelebi gibi dünyayı gezerken takım oyununa katmış, şampiyonluk yaşatmış, Euroleague'de top oynatmış adama bir 3'lükten sonra artistlik yapmak için harbiden küçükken eşek sütü içmek lazımdır. Bence bir Fenerbahçe efsanesi olması için her türlü donanıma sahip, Cenk Randa isimli kavas emekli olunca kenarda onun yerine görev alabilir. Biraz tartıda da düşürür benchi.
 

Üst