1. Gsbasket İstanbul Buluşması; 26 Eylül saat 14:00

Re: 1. Gsbasket İstanbul Buluşması; 20 Eylül saat 14:00

Vurun bakalım, düşene bir de siz vurun. Zaten evimden yurdumdan uzakta kalmışım, siz de vurun.. :)

Bence Alperen'in taktikleri neyse onları belirleyin ve itina ile uzak durun. 1 ayda buluşma ayarlayıp son dakikada iptal etme konusunda uzman oldu :)

Bir kere yahu, bir kere.. Onu da ben iptal etmedim, ben sadece gelemeyeceğimi bildirdim. Yoksa buluşma ayarlayıp buluşmaya katılmayan Ulvi olarak kayıtlara geçecektim. :)

Bence de buluşmayı Pazar gününe alalım.Yoksa bende katılamıyacağım buluşmaya.

Çocuğun adı koyulmuş ama düşük olmasın sonra. : )

Yanlış anlaşılmasın, kıskandığımız filan yok. Ortada kıskanılacak bir durum da yok. Baktık ki biz gaz vermezsek bu İstanbul´un buluşacağı filan yok, çorbada tuzumuz olsun istedik.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Bir kere yahu, bir kere.. Onu da ben iptal etmedim, ben sadece gelemeyeceğimi bildirdim. Yoksa buluşma ayarlayıp buluşmaya katılmayan Ulvi olarak kayıtlara geçecektim. :)
Bu kadar istekli olan Alperen katılamadıktan sonra buluşmayı gerçekleştirmek biraz ayıp olur diye düşünerek iptal ettik organizasyonu. : )

Arkadaşlar, gelmesi kesinleşen, gelme ihtimali olanlar yazsın lütfen. Ona göre ayarlayalım herşeyi.

evet kişi sayısı cok önemli değil,gelecekler bir an önce bilgilendirsin.yoksa ben tugay dogan takılcaz gibi duruyor :)

Gün ve saat bellidir. Bizler de farkındayız iş-okul zamanına denk geldiğinin ama ilk buluşma böyle. İnşallah diğerlerinde hep beraber oluruz.

Bu arada okulun ilk gününde ders görüleceğini sanıyor liseli arkadaşlarımız sanırım. O yollardan geçtik bizler de. Kaçamıyorlarsa öğrenciyim demesinler. Nokta. :)

aaa ya bugün ayın 17'si vallah ben daha 20 gün var diye düşünüyorum. Benim gelmem biraz sorunlu olur o gün için. Saati uygun gerçi ama pazar günü bir işim var pazartesi orada olabilirmiyim bilemiyorum.

Sühan Cem' Alıntı:
aaa ya bugün ayın 17'si vallah ben daha 20 gün var diye düşünüyorum. Benim gelmem biraz sorunlu olur o gün için. Saati uygun gerçi ama pazar günü bir işim var pazartesi orada olabilirmiyim bilemiyorum.

Bekleriz Sühan Abi. Merak ediyorum seni açıkçası. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Gün ve saat bellidir. Bizler de farkındayız iş-okul zamanına denk geldiğinin ama ilk buluşma böyle. İnşallah diğerlerinde hep beraber oluruz.

Bu arada okulun ilk gününde ders görüleceğini sanıyor liseli arkadaşlarımız sanırım. O yollardan geçtik bizler de. Kaçamıyorlarsa öğrenciyim demesinler. Nokta. :)
Ders görmek için giden kim diyor ve bu tarihe çekmenin anlamı nedir diye sormak istiyorum...

Bu Tugay Aktepe verdiği sözleri ne zaman tutacak :)

Verdiğim sözlere alkolü de ekledim ama sen Gaziosmanpaşa'ya teşrif edemedin kardeşim. :)

Pazartesi saat 14:00'te okulum vardı bahanesi komik duruyor. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Verdiğim sözlere alkolü de ekledim ama sen Gaziosmanpaşa'ya teşrif edemedin kardeşim. :)

Pazartesi saat 14:00'te okulum vardı bahanesi komik duruyor. :)
Cevap vermiyorum :p
Ayıp sadece o kadar :)

Neyse; tekrar edelim.

Tolga Kaplan
Doğan Sağlam
Tugay Aktepe
Deniz Baskın

Sühan Cem' Alıntı:

sen gelmezsen iptal olsun ya ben seni merak ediyorum sadece :)

Aslında haftaya GS maçının olduğu güne koysanız bu buluşmayı. İşte erken saat Klan Cafe de buluşuruz bir kaç şey içeriz muhabbet ederiz. Maça gelecekler gelir gelmeyecekler orada kalır maçı seyreder daha güzel olurdu. Eyüp kardeşimde orada bizi karşılardı kendini ayarlayıp:)
26 Eylül 2010 Pazar Galatasaray - Büyükşehir Belediyespor Ali Sami Yen - 19:00 maçın saati günü açıklanmış mesela:)