1. Gsbasket İstanbul Buluşması; 26 Eylül saat 14:00

Evet son dakika olarak;

Buluşma haftaya ,26 Eylül, İBB maçının olduğu güne ertelendi isteğe göre toplu maça gideceğimiz güzel bir organizasyon yapabiliriz.

Klan'ı size ben tarif edeyim:) İstiklal caddesini herkes biliyordur sanırım. Taximden istiklal caddesine girip aşağıya doğru vurduğunuzda, solda Mc Donald'sı göreceksiniz Mc Donald'sı geçtiğniz gibi soldaki sokağa girerseniz 20 metre ileride sağ tarafta 3. katta Klan cafe yazısını görürsünüz. 3. kata çıkın orası:)

Sühan Cem' Alıntı:
Klan'ı size ben tarif edeyim:) İstiklal caddesini herkes biliyordur sanırım. Taximden istiklal caddesine girip aşağıya doğru vurduğunuzda, solda Mc Donald'sı göreceksiniz Mc Donald'sı geçtiğniz gibi soldaki sokağa girerseniz 20 metre ileride sağ tarafta 3. katta Klan cafe yazısını görürsünüz. 3. kata çıkın orası:)

Abi navigasyonluğu geçelimde, hangi tribün diyorsun şimdi? :p

Doğan Sağlam' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":2zvki2gs]Klan'ı size ben tarif edeyim:) İstiklal caddesini herkes biliyordur sanırım. Taximden istiklal caddesine girip aşağıya doğru vurduğunuzda, solda Mc Donald'sı göreceksiniz Mc Donald'sı geçtiğniz gibi soldaki sokağa girerseniz 20 metre ileride sağ tarafta 3. katta Klan cafe yazısını görürsünüz. 3. kata çıkın orası:)

Abi navigasyonluğu geçelimde, hangi tribün diyorsun şimdi? :p[/quote:2zvki2gs]

Ha maça gelecekmisiniz:) "Kale arkası kapalı tribün" tabii ki Doğan:)

Hem kapalı tribün hem kale arkası:D Hem çoğumuzun kombinesi oradan.

Sühan Cem' Alıntı:
Ha maça gelecekmisiniz:) "Kale arkası kapalı tribün" tabii ki Doğan:)

Hem kapalı tribün hem kale arkası:D Hem çoğumuzun kombinesi oradan.

Sıkıntılı bölge abi artık bize bileti siz ayarlarsınız oradan bulmak zor oluyor :p

vallah ben bu bilet olayı konusunda sıfırım. Geçen sene kombine almadım "son sene her tribünde maç seyredeyim" diyip. Maçlara gidemiyordum az kalsın:) Hatta A.Madrid maçına da gidemedim:)

3 gündür internetim olmadığından açıkçası hiç bir şeyden haberimde olmadı konuşamadıkta açıkçası.Bu akşam Tugay ve Tolga'yıda uyandırıp halledelim artık. ;)