1. Gsbasket İstanbul Buluşması; 26 Eylül saat 14:00

Tüh ya. Ben de Doğan´ın yazdığını görünce, aha yine ertelendi diye sevindim. : )

Ankaragücü maçına belki Berkan ile gelebilirim düşüncesiyle... Ama şunu söyleyim benim için asla ertelemeyin, çünkü bu sefer iki hafta sonra başkasının gelmesi mümkün olmaz. Neticede herkese uyan programı ayarlamak mümkün değil.

Eski açık bileti kalmamış ama yeni açıktan bilet almanız mümkün maça gidecek arkadaşların..

Klan cafe, Eyüp'ün diye biliyordum ama devretmiş cafeyi bu arada Eyüp.

Ben orda olacağım eğer başka bir buluşma yeri ve saati koymadıysanız:)

Sühan Cem' Alıntı:
Eski açık bileti kalmamış ama yeni açıktan bilet almanız mümkün maça gidecek arkadaşların..

Klan cafe, Eyüp'ün diye biliyordum ama devretmiş cafeyi bu arada Eyüp.

Ben orda olacağım eğer başka bir buluşma yeri ve saati koymadıysanız:)

planda bir değişiklik yok sühan abi.
kaç kişi katılırsa katılsın artık kısmet.

Şimdi artık kesinleştiyoruz..

Doğan Sağlam
Sühan Cem Uçsoy
Tolga Kaplan
Tugay Aktepe
Erdal Avcı

bu kişiler kesin olarak geleceklerini bildirdiler..Artık kim kesin gelecekse,buraya bildirsin.İnsanların bu ilgisizliğinide unutmayacağımızı bildirir saygılarımızı sunarız..!

evet katılım da ilk buluşmaya göre gayet yeterliydi..
gelen arkadaşlara teşekkür ederiz..

3-4 fotoğrafta çektik.ben fotoğrafları,bilgisayara aktarıp tugay veya doğana göndereceğim..onlar buraya koyarlar..

Buradanda gecikeceğimi söylemiştim zaten biraz eciktim buluşmaya ama gittim tabiiki:) Buradan bende bırakan hislerle aynı görüşteydim bir değişiklik olmadı. Samimi insanalr buldum orada. Yalnız alkol yok sigara yok. Savaş gelene kadar sigara içmedim masada o yüzden:p Erdal'ın Langırttaki ustalığını duydum. Bir ara NBA live oynayalım diyordu neden dedi bilemedim:p

hemde klanda toplanmışsınız beynime sokıyım mola başlığına bakmadığım günler için. Bu arada Klan'ın sigara içilen kısmı çok hoş olmuş belirtmeden geçemicem. Tabi full sigara içildiği günlerdeki dumanaltı geceleri de pek hoştu :)