#1 Nuria Martinez

Nuria Martinez

Galatasaray Odeabank, İspanyol oyun kurucu Nuria Martinez ile 1+1 senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

1984 doğumlu Martinez, son olarak KASKI forması giydi. Geçtiğimiz sezon 22 maça çıkan İspanyol oyun kurucu 8,6 sayı 3,4 asist ortalamaları yakaladı
 
Işıl'dan beklenen katkıyı beklemek ona haksızlık olur. Ayşegül ve Deniz'in ona yardımları performansindaki esas belirleyici olacak...
 
Ayşe, bence Işıl´ı aramamak gibi bir ihtimal yok. Martinez Işıl kadar katkı verse dahi biri yerli diğeri yabancı kontenjanı kapsamında.

Ancak Işıl´ın verdiği katkının üstüne çıkacak ki o zaman dengelesin durumu, o da biraz zor. Tabii bu yaşananların sorumlusu ne Martinez ne de Işıl.
 
Çoğu zaman kolay turnikeleri kaçırsa da, saçma sapan tercihler ya da zorlama atışları da olsa, saç baş yoldursa da zaman zaman, neden bilmem bu kızı çok seviyorum, Aski maçında parkeye atlayıp yanaklarını mıncıklamak istedim ama tabi yapamadım :)
 
Özyer denen cibiliyetsiz Martinez ile toplantı yapıp iyi oynaman lazım yoksa Işıl sürekli başımıza kakıllır performansını hep yukarda tut diyor ama bu yetersiz oyuncu her maç batırmaya devam ediyor.
 

Üst