#1 Nuria Martinez

Onun iyi niyetinden zerre şüphem yok.
Ama ondan büyük beklentiler içinde olmak kendisine haksızlıktir.
Dün yine çok iyi oynadı.
Seneye umarım kalır ve Işıl ile iyi ikili olurlar.
 
Galatasaray'da oyun kurucuların 40 dakika canı çıkana kadar oynaması geleneğinin son kurbanı ki kendisi aslında oyun kurucu değildir.
 
Ekrem Memnun önderliğinde kendini bulan ve seviye atlayan oyuncular grubuna bir isim daha eklendi. Evet adı da Nuria Martinez. Tam donanımlı bir lider oyuncu olmaya doğru ilerliyor.
 
Cok cok gecmis olsun, insallah cok ciddi bir sakatligi yoktur.Martinez'e son maclarda o kadar alistik ki bugun kolumuz kanadimiz kirik gibiydik.İnsallah serinin diger maclarinda sahada olur..
 
2. maça yetişmesi zor diyorlar ama inşallah doğru değildir.. Sezon başında (her ne kadar o zamanlarda da sevsem de) tercihleri ile saç baş yoldururken şimdi bir an önce iyileşmesini istiyoruz :)
 
Alternatifsiz olduğu bilindiğinden Fenerbahçeli oyuncular ilk yarıda sıklıkla sert müdahalede bulunmuş.Darbenin ardından bir süre yerde kalıp devamında saçını toplayarak normale dönmesi gelenek gibi bir şey oldu derbilerde. :) Bilhassa 3. periyottaki enfes basketbolumuzda payı büyük,seviyoruz.
 
Sezon boyunca kısa rotasyonunda alternatifsizdi.Avrupa'nın en iyi uzun rotasyonunu yönetmek zorundaydı,Kabul edelim ki seviye atlaması gerekiyordu,skorer kısa oyuncu eksikliğine Şebnem'e yüklediğimiz yıpratıcı rol de eklenince uzunları rahat şekilde kullanabilmemiz genelde dış şut performansına bağımlı oldu.
Sezonun bir bölümünde sakat sakat oynadı.Hücum performansının dalgalandığı dönemler olsa da savunmada hiçbir zaman geri adım atmadığı için aldığı her faul erkek basketbol takımının Fenerbahçe Ülker maçındaki rotasyonu kadar endişelendiriyordu bizi. :) Belki de Nuria'yı Nuria'dan çok düşünerek sezon geçirdik ve sonunda şampiyonluğa ulaştık.
''Allah aşkına maça gelin'' çıkışı kolay kolay unutulmaz.Keza taraftarla da iletişimi oldum olası sıcaktı,kulağı tribüne yakın olan oyunculardandı.
Sezonun yıpratıcılığını rolü itibariyle fazlasıyla üzerine almışken daha rahat bir rotasyon dahilinde takımda kalmasını çok isterim.Şayet yollar ayrılırsa bir boşluk hissi oluşur fakat gülümseyerek hatırlanacağına şüphe yok. :)
 

Üst