#1 Nuria Martinez

Vurun beyler devam edin. Bi günah keçisi çıkarın ki yönetim sevinsin. O yönetim burada sizin oyunculara eleştirilerinizi okusa aynen şuna benzer bir cümle kurarlar : '' bu salaklar bi günah keçisi buldu hadi yine iyiyiz ''
Bir de şu var . Nuria potansiyeli belli bir oyuncu. Yani atıyorum Alba değil. Mesela Alba'ya yapamadığı bir şey yüzünden kızılabilir. Çünkü Alba'nın yetenekleri çok üst seviye. Ama Nuria böyle değil. 5lik bir oyuncudan 6lık performans göstermedi diye hayıflanmak ne derece doğru ? Hani Nuria maça ağırlığını koyan , takımı rahatlatan , guard pozisyonunu emanet edip arkana yaslanabileceğin bir oyuncu muydu da şimdi kötü oynadı ?
Ben açık söyleyeyim bence Nuria buraya kadar iyi bile gitti. Bugün de lastik artık patladı.
 
Euroleague'de maç başı 4.8 asist 3.5 top kaybı ile oynuyor. Işıl geçen sene 4.6 asist 1.5 top kaybıyla oynuyordu.
 
Arkadaşlar tek cümlelik sözlük dili sözlüklerde lütfen.Burada yönetimin cibiliyetsizliği sonucu sezon başından beri bilfiil 40 dakika oynamak zorunda kalan,taşıyamayacağı bir yük sırtına bindirilen Galatasaray oyuncusuyla alay eder tarzda yergi cümleleri kabul görmüyor ve görmeyecek.Keyifsiz gelişen akşamları birbirimiz adına daha keyifsiz hale getirmeyelim.
 
Haftalardır bu oyuncuya saydırılmasına rağmen halâ anlamadım ne yapmış bu kadar saydırılacak ? Her maçımızı izleyemiyorum, istatistiklere bakıyorum fena oynamamış(tamam istatistikler herşeyi göstermez). E Nuria zaten skorer pozisyonunda değil, neden 10 sayı civarı atınca sövülüyor onu da anlamadım. Asist ortalaması da fena değil.
 
Şahsım adına Nuria Martinez'i asla günah keçisi ilan etmiyorum. Lakin maç kafa kafaya gelmişken yaptığı anlamsız hatalardan dolayı maçı kaybetmemizde etken olmuştur. Bu şekil belirtseydim daha mantıklı olurdu sanırım.
 
Potansiyeli ve yeteneği gelirken belli olan bir oyuncu anlamıyorum milleti kötü sonuçlarda hemen bir bahane bulmasına çıkın siz oynayın biz de burada sizi yorumlayalım
 
2 sene önce Işıl'a yapılanlar bugün bu kıza yapılıyor.
Kadın her maç 35 dk oynuyor en az.
Onu suçlu bulmuyorum.
Eminim Işıl ile çok iyi 2'li olurlardi.
 
Vay arkadaş. Nurnia Martinez burayı okusa ''ben neymişim de haberim yokmuş'' der. Beklentilere baksanıza.

Bu kız iyi bir takımın çok iyi bir takım oyuncusu olur. Galatasaray gibi hedefi büyük takıma hele bir de leş gibi bir kısa rotasyonu olan takıma liderlik yap dersen sonuç bu olur.

Siz en kötü transferler listesine koyun benimse beklentilerimi aştı.
 
Potansiyeli ve yetenekleri belli bir oyuncu. Normalde yapması gerekenide yapıyor. Ama biz kısa rotasyonunun bütün yükünü kendisine yüklüyoruz. O da daha fazlasını doğal olarak yapamıyor.
 
Tabi kıyaslandığı oyuncu Işıl olunca zor durumda kalması gayet doğal. Işıl bize geçen sene en büyük kupayı getiren parçaların başında geliyordu. Martinez'in ne öyle bir karakteri nede oyunculuk yeteneği var. Çok şey bekleyen hata eder. Olduğu gibi kabul edin. Yüz bin dolarlık oyunu sonuçta.
 
Şunu da eklemek istiyorum.Işıl'ı 2-3 numara için transfer yapmadan önce Nuria'nın yerine bu takıma getirsek bizim iş yine olmaz.Üstüne Işıl'a acı çektiririz.
 
Geçen hafta vasat oyuncu yorumunu yapmıştım. Beni utandırdığı için Nuria'ya çok teşekkür ediyorum.
 
Aslında gerçekten iyi oyuncu olduğunu kanıtladığı maçlardan biri. Ona karşı hep saygı duyuyorum bu sene. 30 dk üstü oynadığı zaman, ana rolde olduğu zaman beklenenleri veremiyor. Ama o, anahtar rol için alınmamıştı.
 
Arroyo gibi onunda dinlendirecek oyun kurucuya ihtiyacı var. Ozaman çok daha kalitesini gösterecektir. Çok yoruldu dün helal olsun. bu özveriye.
 
Nuria Martinez Euroleague şampiyonu takımı alıp her maç tek başına taşıyacak bir oyuncu değil elbette, ondan bunu beklersek hayal kırıklığına uğrarız.

Bunu yapamadığı için eleştirirsek ona da haksızlık etmiş oluruz. Nuria yanında yine aynı seviyede ya da daha iyi bir guard ile birlikte oynayabilecek bir oyuncu.

Olaya bu açından baktığımda ben kişisel olarak Nuria'dan inanılmaz memnunum. Kız elinden ne geliyorsa sahada olduğu her an yapmaya çalışıyor.

Dün 49 dk sahada kalmış. Bi ara kramp girdi bacağına ama ona rağmen kenara gelmeden devam etti. Kalitesi tatmin etmese de mücadelesi ve çabası kesinlikle takdiri hak ediyor.
 

Üst