#13 Stephane Lasme

Evet doğru karşısında duracak pivot yok , herkesi eziyor hücum ribaundları falan müthiş efsane her şey ama 1 milyon euro evet evet çok inandırıcı :)
 
Bu sene belki de hiç eleştirilmeyen adam LAsme idi. Dünkü maçtan sonra o da eleştirilmeye başladı. Lasme dün kötü olabilir ama mağlubiyetin ilk sorumlusu o değildi bence.
 
Lasme'deki konsantrasyon bütün takıma sirayet etmiş olsa kaybettiğimiz çoğu deplasmandan sorunsuz şekilde çıkmıştık.
 
Evet doğru karşısında duracak pivot yok , herkesi eziyor hücum ribaundları falan müthiş efsane her şey ama 1 milyon euro evet evet çok inandırıcı :)

Ne bekliyorsun Lasme'den ? Gayet de iyi performans veriyor. Her oyuncu sezon içinde iniş çıkış yaşayabilir ki gayet doğal bu durum. 2 maç kötü oynadı diye hemen aldığı paraya laf atmaya gerek yok. Bu takımda aldığı paraya hak eden oyuncuların başında Lasme geliyor. Ayrıca sezonun ortasında olduğumuzu da belirtmek de fayda var.
 
EL'nin en iyi uzun rotasyonuna karşı oynadı, burayı atlamayalım. N'dong sonrası öyle bir uzun gelmez derken Lasme'yi bu forma altında izlemek büyük keyif.
 
İvkovice karşı ekstra hırsla çıktı maça bugün gözlerinden ateş çıkıyordu bir pozisyonu basket faul yapamayınca kendisini hep böyle görmek tek temennimiz zira diğer pivotumuz kendisi kadar özverili değil.
 
Her maç böyle oynasın canımı yesin. Bütün sezon boyu bu şekilde oynarsa helal olsun aldığı paraya ama mac seçip oynayacaksa işimiz var. Tek maçla laf sokmaya çalışan tiplere selam olsun
 
takımdaki herkese maç seçiyor de anlarımda lasmeyede maç seçiyor demek ilginç :)her mac düzenli katkısını veren yegane pivotumuzdur , 10 maçta bir kötü oynada aldığın maaş eleştirilsin gabon beast :)
 

Üst