#13 Stephane Lasme

Bazı arkadaşlar son maçlarına bakarak laf çarpıtmaya çalışıyorlar çocuk gibi komedi.

Lasme lig başından beri en iyi formunu şu son 3 maçlık seride yaşıyor, benim yazdığım 1milyonu hak etmediği sözü bu maçlardan önceydi teknik faul lerinin artığı dönemdi yani ?

Performansının bu kadar yukarı çıkabileceğini bildiğimden verdiğim bir tepkiydi aslında

Şampiyon olmak istiyorsak şayet bu performansının devamlılığını bekliyorum kendisinden ve diğer oyunculardan.
Lasme sezon başından beri belirli bir standardı olan ender oyuncularımızdan biri. Bir maç da burada çıkıp çok kötü oynadı ya, felaketti dediğimizi hatırlamıyorum. Birkaç maçtır olağanüstü oynuyor ona tamam ama siz düzenli bir şekilde Lasme aldığını haketmiyor deyince insanlarda bir tepki olması doğal bana kalırsa. Bence sonuna kadar hakediyor lakin çok para verdik onun yerine bir 1 numaraya o parayı yatırabilirdik fikrinize de saygı duyuyorum

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yenilince en çok bu adama üzülüyorum. Bu kadar karakter koyan bir oyuncuyu bu forma altında görmek büyük gurur

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Boniface N'Dong tecrübesini tattıktan sonra, yakın zamanda bu kadar seveceğim bir uzun daha gelmez diye düşünmüştüm ama Lasme sağolsun, geldi ve o açığı kapattı.

Aslanlar gibi mücadele ediyor, ter döküyor, kan akıtıyor, her şeyini parkeye bırakıyor. Hücumda ve savunmada çok değerli katkılar veriyor takıma. Helal olsun. Şu koyduğu karakter de Dorsey gibi gevşeklere ders olsun.
 
Iverson denilen gevşeği kafasına yazdı çok net belli salı günü ipekçi'de atmosfer eşliğinde özel ilgilenecektir aslansın be Lasme:)
 
Udoh ve Vesely ile tek başına mücadele etti hatta üstünlük kurdu. Hucumda savunmada her alanda oyunun her saniyesi katkı veriyor.
 
Aldığı her kuruşun hakkını veriyor. Gelecek sezon da 900 bine oynamayı kabul ederse şükrederim açıkçası.

Ataman'ın sisteminde ikinci baharını yaşıyor.
 
boncuk.jpg


tur_119_02_gr.jpg
 

Üst