#13 Stephane Lasme

Her maç böyle oynasın canımı yesin. Bütün sezon boyu bu şekilde oynarsa helal olsun aldığı paraya ama mac seçip oynayacaksa işimiz var. Tek maçla laf sokmaya çalışan tiplere selam olsun

Hocam takım olarak döküldüğümüz Zaragoza deplasmanı dahil belli bir istikrarı ve seviyeyi tutturdu. Ortalama 20 dk oynayan bir uzunu 30-35 dk oynatırsan elbette performansı belli maçlarda düşecektir. Bu noktada partneri Dorsey eleştirilmeli. 1 milyon hak ediyor hak etmiyor ayrı mevzu ama takımdaki yegane direnişçiye ve bizim takım standartlarında istikrarlı olan Lasme'ye maç seçiyor demek haksızlık değil mi?
Eğer Lasme maç seçiyorsa TBL, EC ve EL'deki her oyuncu (belki De Colo hariç) maç seçiyor. Sahiplenmesinden, aidiyetinden, istikrarından yana en son eleştirilecek adamlardan Avrupa'da.
 
Geçen sene Efes'ten ayrılış şekli sebebiyle maçın başından beri kazanmayı çok ama çok istiyordu. Zaten attığı bazı basketler sonrası Ivkovic'e bakışı sanırım yayına da yansımıştır. Dunston, Tyus ve Brown ile neredeyse maçın tamamında tek başına mücadele etti. Maç sonunda galibiyet sevincini videoda 0:17-0:23 arasında görüleceği üzere orta sahadan koşarak gelip bizimle paylaşması gerçekten çok hoştu. https://m.youtube.com/watch?v=0Tz7jtQK9WU

Duston ve Brown´ ı anlarım da Tyus için gönderilecek adam değildi Lasme.
 
Lasme bencede sezon başından beri en istikrarlı oyuncumuz. Umarım uzun süre bizlerle beraber olur. Ama bunu yapacak ne yönetim ne de idari kadromuz var maalesef.
 
Basket faule çeviremediği pozisyonlardan sonra gösterdiği hırs ve İpekçi'de kazandığımız maçlardan sonra sevinci...
 
Son iki maçla birlikte taraftarla olan bağı ve takımla bütünlüğü farklı bir boyuta geçti. Bugün salonda çok net hissettim bunu. Adına yapılan tezahürata tepkileri, pozisyonlardaki hırsı, kenara gelirken tribünle etkileşime girmesi bunu gösteriyor. Haliyle oyunuyla da göz kamaştırıyor.
 
Böyle adamlar kazandığı parayı hak ediyorlar
Aslında bütçemiz olsa seneye 5 numara'ya Miro Bilan'ı alıp,Bilan - Lasme ikilisi ile çok sağlam bir pota altımız olabilir,Lasme fizik olarak bazen ufak kalıyor,bu gibi durumlarda Bilan oynar,atletiklik gerektiği zaman Lasme girer,ikisi birbirlerini çok iyi tamamlarlar
 
Bazı arkadaşlar son maçlarına bakarak laf çarpıtmaya çalışıyorlar çocuk gibi komedi.

Lasme lig başından beri en iyi formunu şu son 3 maçlık seride yaşıyor, benim yazdığım 1milyonu hak etmediği sözü bu maçlardan önceydi teknik faul lerinin artığı dönemdi yani ?

Performansının bu kadar yukarı çıkabileceğini bildiğimden verdiğim bir tepkiydi aslında

Şampiyon olmak istiyorsak şayet bu performansının devamlılığını bekliyorum kendisinden ve diğer oyunculardan.
 

Üst