Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmiş olsun. Şifalar diliyorum.
Sporun için de olan birşey sakatlık ama, tabii ki çok üzücü. Mental açıdan Alba Torrens'e verilen desteğin bir benzerini vermek lazım Engin'e de.
Çok samimi söylüyorum. Keşke maçı kaybetseydik de seni kaybetmeseydik Engin Ağabay. Rabbim acil şifalar versin inşaAllah. Allah yar ve yardımcin olsun. Dualarim(iz) seninle. Rabbime emanetsin yûregi güzel insan...
Ah be güzel adam hiç olmadı bu sakatlık.Ama sen bu sakatlığı da atlatıp döneceksin parkelere.Geçmiş olsun Aslan Yürekli Adam ! Geçmiş olsun Engin Atsür !
Yeteneğine, karakterine ihanet eden bir vücudu var ne yazık ki Engin'in. İlk yaşasaydı yorumum farklı olurdu ama bu güzel adamın kariyerinde bu lekelerin olması çok acı, diyecek pek bir şey kalmıyor.
Geçmiş olsun Atsür, döneceğin günün bir an evvel gelmesi dileğiyle.
Ender'in katkı veremediği maçlarda back-up guard olabilir. İyi oynadığı zaman fark yaratabildiğini biliyoruz. Örnek: GS-FBUlker maçları. Her iki taraftayken iyi oyunuyla birer maç kazandırmışlığı var.
Abi bu adam çok karakterli bu sakatlık belası onu izlememize engel oldu ama yavaş yavaş hazır hale geliyor gel ve şu kötü durumumuza bir nebzede olsa ışık saç
Sağlıklı Engin'in sabit bir verimi vardı. Sizi çıldırtmaz her maç ne vereceği belli. Ender Arslan gibi bir maç 20 sayı 7-8 asist yapıp 5 maç ortalarda görünmeme gibi bir huyu yok. asgarisi ile azamisi arasında dağlar kadar fark yok.
BJK'dan FÜlker'e gittiğinde küfür ettimiştim. Fülker'de oynamadan sakatlanınca içim burkularak bize yar olmadı onlara da olmasın dedim. Döndüğünde ise bize karşı 31.12.2011'deki maçta iki el üstü üçlük ile maçı alan olunca bir kere daha küfür ettim..
Geçen sezon öncesi antrenmanda tanışıp konuşunca kendimden utanmıştım. Çok mütevazi sadece işi ile ilgilenen birisi. Efendiliğine ve dünya görüşüne ise hiç girmiyorum dört dörtlük birisi.
FÜlker maçında sakatlanınca da neredeyse oturup ağlayacaktım, bugün 1sn bile olsa Engin'i sarı kırmızılı forma ile görmek çok güzel olacak.
Umarım bir kez daha bizlerden bu kadar uzun süreli uzak kalmaz.
Yaşı da çok büyük değil aslında (29) Kerem Tunceri bile hala oynuyorsa. Engin temiz 4-5 sene üst seviyeler de oynar.