#16 Kristijan Nikolov

Çifte vatandaş bile olmayan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı nikolov yabancı statüsünde oynuyor.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Sezon başından beri sanırım en az 3. itirazımız oldu bu.

Neden öncekiler reddedildi, neden şimdi kabul edildi?
Ayrıca neden 10 kişilik yabancı lisansını doldurmuş olmamıza rağmen yabancı olarak oynatma hakkı verildi?

Ne yönetimden ne federasyondan kimse de çıkıp bir açıklama yapmıyor neden'lerle ilgili. Yaptıkları tek açıklama "itiraz edilmiştir" veya "itiraz reddedilmiştir". Sebep yoksa açıklama da yapmayın, yöneticilik böyle olmaz.
 
Maç eksiği de etkili olmuştur tabii ama oyun zekası yok. Hoca da mola alıp uyarmasına rağmen ısrarla topu yarı saha çizgisine kadar sürüp tam çizgiye geldiğinde bacak arasındna topu geçirip orda duruyor el değiştiriyor. Rakip de önünde kalıyor şapa oturuyor. Bunu ısrarla yapmasının beyinsel olarak açıklaması mümkün değil. Hayır hocan da bunu yapma demiş hala yapıyorsun. Oyun zekası desen sıfır topu yarı sahaya geçirip ondan sonra birine verip ayrılmak değil oyun kuruculuk. Tamam git potaya penetre et demiyoruz ama kendi imzasını yaratıp rakip eksiltme beklendik/beklenmedik pas çıkarma gibi hamleler bekliyorsun yok. Pas atacağı adamı (yanımdakiler şahit) 6-7 saniye önce söylüyordum. Yani hiç memnun etmedi beni. Yaşı küçük falan değil. Misal Zaza Pachulia 19 yaşında EL yıldızıydı. Ersan Hİdayet vs 17 yaşında belli eder bir oyuncu, olup olmayacağını. Boşuna ümit bağlamayın vasat takımlarda spor hayatına devam eder evet ama oluru bu. Yani Engin Atsür'ün iki aşil de koptu Nİkolov'a bakınca, Engin 10 sene daha bizde kalsa daha iyi (o arada belki başka biri gelir alt yapıdan vs)


Yorum sert biliyorum ama GS birilerinin kariyerini şekillendireceği yer değil. Kariyerlerin GS'ı şekillendireceği yer


Şunu aylar önce yazmıştım. Durumdan vazife çıkarıp hiç seyretmediği oyuncu üzerinden popülizm yapanlar oldu! Mevzu ve sonuç ortada. Ergin Hoca mantıklı karar almış ve göndermiş. GS'da oynamak isteyen ona göre davranır. Aylarca gram ilerlemedi. Kondisyondan bahsetmiyoruz maç eksiği konusunda. Temel Guard öğretileri yoktu. Burda hepimiz GS'ın iyiliği istiyoruz. Açıkçası herhangi birinin kariyeri umurumda değil
 

Üst