#17 Martynas Pocius

Takım bir otursun o da beklenen katkıyı verecektir.
Caroll olmasi beklenmiyor zaten.
Savunma yapsın, penetre etsin, boş şutları soksun yeter.
 
Pocius' un Carroll olmasına gerek yok, kaldı ki Pocius Carroll' un yapamadığı pek çok şeyi de yapabilen bir oyuncu. Çok geniş bir kadromuz olsaydı Carroll çok iyi olurdu ama şu an Pocius un yetenekleri iyi kullanıldığında daha fazla işe yarayacaktır.

Zaten Carroll diyene kadar Toolson ı görebilseydi yöneticilerimiz Carroll demeye gerek kalmazdı hiç.
 
Özellikle hücumda tıkandığımız zaman arka arkaya attığı iki üçlük çok önemliydi, oyunda kalmamızı sağladı. Oynadığı sürede de güzel işler yaptı, ben beğendim. Tebrikler Marty!
 
Pocius iste bu . Aslinda daha iyisini yapabilir. Zalgris'te, Real'de 7 de 5 ucluk isabetleri en koselerden tam maci aldik derken basa bas getiren basketleri atan tehlikeli sutor sonunda dun kendisinden beklenenleri verebildi birazda olsa.....

Su an icin % 60 kapasite ile oynuyor. Ama Domercant'ten kat ve kat katki verdigi kesin gecen seneki pozisyonundaki yabanci oyuncudan.
 
Belediye maçından sonra bu maçta da müthiş enerji kattı takıma. Litvanya milli takımında da çizgisi böyleydi, benchten gelip gerek penetrelerle gerek üç sayılık atışlarıyla takımı ayağa kaldırıyordu.

Aynen devam.
 
Tam bir hayal kırıklığı.Bence bu transfer de gösterdi ki artık düşüş trendine giren oyuncuyu çok özel yıldızlar olmadığı sürece almaktan kaçınmalıyız.Aynı hatayı Gelabale içinde yapacaktık da neyseki Carterı aldık.
 
Seneye nasıl yollayacağız o da bir sorun olacak gibi. 600 bin euro alıyordu yanılmıyorsam. Sanmıyorum kendisine bu kadar para veren çıkacağını.
 
Eskiden Poicus takip smacı,alley opp gibi olayları kovalayan,siyahi atletizminde bir beyazdı.Bu sene boş topları turnikeyle bitiriyor falan.Kesinlikle fiziksel sıkıntıları da var.Ya da Real Madrid döneminde yaşadığı sakatlıklar onun atletizmine kalıcı darbe vurmuş,statik şutöre evrilmiş resmen eski Pocius yerine
 
Zalgiris maçında omzundan problem yaşadı, hatta omzu çıktı diye düşünmüştüm, buz tedavisi falan yapıldı.

FB Ülker maçına yetişmesi lazım.
 

Üst