#17 Martynas Pocius

İlk alındığından beri şiddetle karşı çıkmış, çevremden çok tepki çekmiştim, Sırf kariyerin yüzünden ama nitekim Galatasaray´a hiçbir şey vermeyeceğini biliyordum. Umarım bu son olur da artık sakatlık yaşamış oyuncuları transfer etmekten, onlara bel bağlamaktan vazgeçeriz.Sen de layığını bulup, gözlerden ırak Eurocup, Eurochallange takımlarında spor yaşamına devam edersin.
 
Litvanya ekolu bitti. Milli takim olsun klup takimlari olsun ezip gecmeliyiz bu dusuk basketbol jenerasyonunu barindiran Litvanyalilari. Pocius gitsin Tofasta oynasin daha iyi. Yeri orasi
 
Pocius'un bizimle kimyası tutmamış olabilir, sakatlıklar, takımdaki sorunlar vs nedeniyle kendisini hiç gösterememiş olabilir ama Avrupa piyasasında yeri olan ve gayet kaliteli bir oyuncudur. Bununla birlikte Litvanya ekolü basketbolda bitmez Emir Bey buna emin olabilirsiniz. Evet maddi durumlar nedeniyle kulüp bazında başarılı olamayabilirler ama milli takım ve oyuncu yetiştirme bazında daima en üstlerde olacaklardır.
 
Sezonun en kötü yabancı oyuncusu. Hiçbir kritik maçta katkı veremedi. 50 bin dolara oynayan Amerikalılardan fazlası yoktu.
 

Üst