2 Maç Ceza Aldık.

o ne demek yahu sadece 5 bin bilet dağıtılacak? Artık federasyon da utanma da kalmadı. 2008-2009 sezonunda 5. maçta ayhan şahenk'te bunların taraftarları sahayı yabancı madde yağmuruna tuttu hem de deplasmana gelmişlerdi sözde federasyon ceza açıklamadı bile bize ışık hızı ile ceza kesildi.

Ve kulüp hala uyuyor.
 
Herşeyden önce farklı önde olduğumuz ve nerdeyse galibiyeti garantilediğimiz bir maçta sahaya yabancı madde atan ne kadar beyinsiz mahlukat varsa hepsinin taaaaa..... Sonrasına gelecek olursak, eğer cezanın katlanmasından başka herhangi bir yaptırımı yoksa, İpekçi'de oynanacak 6. maçı ne yapıp edip taraftar desteğiyle oynamamız gerekir. Ama bunun sonuçları mutlaka ve mutlaka çok iyi incelenerek bu karar verilmelidir, aksi takdirde bu şerefsiz federasyona bağlı tetikçi hakemler maçı oynatmayarak sahadan çekilirler ve hükmen mağlubiyete sebep olunabilir. Çok ama çok dikkat !!!!
 
''Galatasaray camiası olarak, daha önce yaptığımız açıklamalarda söz konusu kişiyi muhatap olarak almayacağımızın...''

''Kişisel hırsları ve yanlışlarıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ve Türk sporunu büyük bir çıkmazın içine sürükleyen...''

Resmi site cevap vermiş.
 
Muhatap almayacağız deyip her seferinde bir sürü şey yazmak bana çok saçma geliyor. Devamlı açıklama geliyor, kapak yaptığımızı düşünüyoruz hep ama gerçek anlamda bir şey elde ettiğimiz yok. Resmi siteden açıklama yapmaktan çok olayların üzerine gidilmesi taraftarıyım her konuda. Bu sene yaptıkları basın toplantılarıyla futbolda şampiyonlukta nasıl avantajlı duruma geçtikleri ortada. Aynı şeyi basketbolda da yaptılar ama biz hala resmi siteden açıklama yapıyoruz sizi muhatap almıyoruz diye.
 
Yapılacak basitti benim gibi çok geçmişe gitmelerine gerek yoktu 2012-2013 kadınlar finali görüntülerini ve 2010-2011 erkekler finali ile ilgili tapeleri yayınlayacaksın olacak bitecek.
 
Sahamız kapanıyor, TBF kendi kafasından 5000 bilet çıkacak, saha içi yasak olacak, otoparka bile giriş yasak olacak diye bildiri yayınlıyor; kulübün yaptığı açıklama bu zatı muhatap almıyoruz deyip her söylediğine cevap vermek. Bu şekilde beceriksizce yönetilmeyi hazmedemiyorum. Kadınlar nasıl yönetim desteğini alamadan kendi başlarına şampiyon olduysa, erkeklerde de durum aynı. Ama şampiyon olunca da her uzatılan mikrofona bu beceriksizler konuşacak yine.
 
Kaale almıyım sinirim bozulmasın diyorum ama, herif alenen ergin atamanı turk milli takımını ve gıyabında butun turkiye cumhuriyeti vatandaşlarını tehdit ediyor. Yok mu bu edepsize dur diyecek bir organ bir kurul. Hepmi yavuz hırsız ev sahibini bastıracak bu ülkede. Bizim yöneticilerde işi karşılıklı aşık atışmasına çevirip konunun özünü atlıyorlar. Yahu herif açık açık ben bu şampiyonluğu sizden çalıcam diyor. Bu adamın hala sporun içinde bulunması ve yüz yıllık bir klübün hala başkanı olmasını kabullenemiyorum.

Galatasaray taraftarları olarakda bi şeyler yapmalı, bu herif gidene kadar fenere sponsor olan butun firmalar protesto edilmemeli ne bilim bi şekilde susmamalı.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Bizim için fenerede koyu küfür sayıyorlar neden anons etmiyorlar diyor nasıl aglıyorlar ama nasıl baskı altına alıyorlar yonetımın derhal acıklama yampası gerekıyor!

Kardeş; Bizim yönetimden öyle ses getirecek açıklama falan beklemeyelim hayal kırıklığına uğrarız, Onların yapacağı açıklama en fazla resmi siteden yapacakları açıklama dırki onuda kimse ciddiye almaz almııyorda zaten,tebessüm modundalar hala,ama şaşırmadım doğrusu çünkü yapıları bu,Ne kendilerine yapılan nede kulübe yapılan her türlü haksızlıklara, sataşmalara, zan altında ve zor durumda bırakacak saldırılara gerektiği gibi cevap verecek yürekleri yok yapıları gereği.Bu günde aynısını yaptılar,daha fazlasını bekleyelim ama boşuna bekleriz tabii olan kulübün uğradığı haksızlıklara ve verilen emeklere yazık oluyor ve tabii biz taraftarıda kahrediyor bu olumsuzluklar.
 
Herifler resmen senin koçuna hakaret ediyor, milli takımda tutmayız diye tehdit ediyor; bizim yönetimin yaptığı pısırık açıklamaya bak. Birşey yapacaksan adam gibi çık, bütün rezilliklerini suratlarına vur şikecilerin belgelerle, görüntülerle. Hem muhatap almıyoruz diyip hem de altına bir sürü paragraf cevap yazmak da neyin nesi?
 
Adamın ceza almadığı kurum, kuruluş kalmadı ama salonlara girip, hakemleri , yöneticileri tehdit edip, basın toplantısında ''şimdiden bu maçın hakemlerini uyarıyım burdan'', ''biz olmasak Turgay Demirel başkan falan olamazdı'' diyebiliyor.
 
Türk sporunun kanserli hücresi bu Aziz denen şikeci herif. Tez zamanda yokolup gider inşallah tescilli şikeci başkan müsveddesi!

Bu arada bu şikecilerin kural hatası itirazı hakkında gelişme var mı?
 
''Galatasaray camiası olarak, daha önce yaptığımız açıklamalarda söz konusu kişiyi muhatap olarak almayacağımızın...''

''Kişisel hırsları ve yanlışlarıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ve Türk sporunu büyük bir çıkmazın içine sürükleyen...''

Resmi site cevap vermiş.

Ağanın ; Bu yapılan açıklamadan sen memnun kaldınmı ? Kim tınlıyor bu açıklamayı ALLAH aşkına kendimizi kandırmayalım, her seferinde aynı terrane.Ciddiye almıyoruz,muhatap kabül etmiyoruz eee siz kimi ciddiye alıp muhatap kabül edeceksiniz diye adama sormazlarmı ? Elin ŞŞŞerrrefsizleri haksızken alenen konuşuyorlar,herkesi alenen tehdit ediyorlar,federasyona kalaylı ayar veriyorlar hatta yarın yapılacak maçın hakemlerini bile ima ile tehdit ediyorlar bunlar hala aynı modda. Arkadaş ben kabüllenemiyorum ve hazmedemiyorum böyle pısırıklığı ve ezikliği inanın kendime bir taraftar olarak yediremiyorum bunları,meydan bu kadarmı boş bırakılır onlara ? Bu Federasyonlar tek taraflı tehditlere,verilen ayarlara karşılık ezilip onlara her türlü avantajı veriyorlar onlara kızıyoruz,peki bu aynı terraneleri habire zırvalayıp Başkanlığını ve yöneticiliğini yaptıkları koskoca GALATASARAY kulübünün haklarını savun(a)mayanlara sesimiz çıkmayacakmı ? kabüllenmeyelim arkadaşlar !!!
 
Vallahi de billahi de Galatasaraylı olduğum için bugün daha da gurur duydum.

Böyle pislik bir kulübe karşı, her türlü düzenbazlığı yapan takıma karşı dik ve cesur duran, onları alt eden, onları aciz bırakacak güçte olan bir Galatasaray Spor Kulübü taraftarıyım.

GALATASARAY = Hak ve adaleti en üst düzeyde tutan, tarihi başarılarla dolu bir Osmanlı İmparatorluğu
Fenerbahçe ve TBF/TFF = Osmanlı İmparatorluğu'nun güç kaybetmesi için her türlü düzenbazlığı, hileyi yapan ecnebi güçler.
 
Ergin Ataman olay çıkmasını engelleyince "karışma işine bak, kimse Galatasaray'dan büyük değil, tehditle gelecek kupadansa tehditle gelmeyecek mağlubiyeti" tarzı edebiyatı yapanlar da görüyordur umarım bunları.. Bütün sezonun emeği pamuk ipliğine bağlandı. Kimin emeği varsa eline sağlık. Ertelenmesin ceza falan. Ki ertelenmez de zaten.
 
Olaylara objektif bakan hiç kimse seyircisiz oynama cezasını yadırgamaz, sadece cezalı maç sayısını abartılı bulabilir geçmişteki örnekleri baz alarak. Aslında tüm mesele de bu zaten; geçmişi baz alınca uygulanmayan kurallar geliyor akla ve adaletsizlik can sıkıyor.

Bakalım ne getirecek önümüzdeki gün...
 
Mesele sadece cezanın boyutu değil bu kadar hızlı karar verilmesi. 2-0'dan 2-4 verdikleri seri sırasında 5. maçta hem de deplasmanda olmalarına rağmen sahayı pet şişe yağmuruna tuttular Rasim Başak masa hakemlerinin masasını tekmeledi yerle yeksan etti ve Mirsat hakemlere ana avrat saydı. Murat Özaydınlı maç sonu Turgay Demirel nasıl seçildiğini unutmasın diye açıklama yaptı.

Tamam şerefsiz haysiyetsiz çok bunları bilip hatırlatmayan lakin biz balık değiliz.
 
Muhtemel şampiyonluk maçında seyircisiz oynama cezası almak tam anlamıyla facia. Maçı en ufak olayda durduran hakemlerin ve rakip sahada gerçekleşen benzer olaylar karşısında TBF'nin ceza vermeyeceğini hepimiz biliyoruz. Ne yazık ki ülkede adalet sistemi çökmüş durumda ve bundan en fazla pay alan da ülke sporu. Bu tip olaylar karşısında TBF'nin taraflı tutum sergileyeceğini ülke spor gündemini takip eden herkes biliyordur ama, benim esas takıldığım nokta serinin dördüncü maçında alenen Galatasaray'ı sabote eden kişiler olmasıdır. 13 sayı öndeyken sahaya madde atan kişi/kişiler Galatasaraylı değildir. Bu bir komplodur. Bu kişilerin tespit edilmesi için ne gerekiyorsa yapılsın!
 

Üst