2 Maç Ceza Aldık.

Muhtemel şampiyonluk maçında seyircisiz oynama cezası almak tam anlamıyla facia. Maçı en ufak olayda durduran hakemlerin ve rakip sahada gerçekleşen benzer olaylar karşısında TBF'nin ceza vermeyeceğini hepimiz biliyoruz. Ne yazık ki ülkede adalet sistemi çökmüş durumda ve bundan en fazla pay alan da ülke sporu. Bu tip olaylar karşısında TBF'nin taraflı tutum sergileyeceğini ülke spor gündemini takip eden herkes biliyordur ama, benim esas takıldığım nokta serinin dördüncü maçında alenen Galatasaray'ı sabote eden kişiler olmasıdır. 13 sayı öndeyken sahaya madde atan kişi/kişiler Galatasaraylı değildir. Bu bir komplodur. Bu kişilerin tespit edilmesi için ne gerekiyorsa yapılsın!

Sebebi bilinmeyen Ergin Ataman nefreti yüzünden bunları daha önce yapanları eleştiren Ergin Ataman'a sallanacağına, zamanında onlara sallansaydı o olaylar olmayacaktı. Onların hepsi Galatasaray'lıdır. Bırakın GS'li değil ayaklarını. Herkes kendine hakim olacak önce.
 
Onun yasağı maça girme değil. Protokole oturamama. Nasıl Fatih Terim ceza aldığında maçı kulübede değil kendisine tahsis edilen Loca vb. yerde izliyorsa o da aynı o şekilde tribünden izliyor. Yöneticilik haklarını kullanamıyor sadece.

Yanlışın var galiba; A.Y ile Fatih Terim,i nasıl kıyasladın onu anlamadım,birisi hoca diğeri yönetici. Futbol,da geçerli olan; Terim için söylediğin doğru ama yöneticiler ceza aldımı Stada,da giremiyorlar biliyorum kaldıki Basketbol,dada salona girememeleri lazım,ha eğer Basketbol,da kurallar farklıysa ona bir şey diyemem ...
 
Ben hala FB Ülkerin kural hatası itirazındaydım. Eğer yarın kazanırsak bu haysiyetsizler mutlaka dördüncü maçın kural hatası dolayısıyla tekrarlanması için baskı yapacaklar.

O kararın bir an önce çıkması lazımdı. Kararı hangi kurum veriyor bilmiyorum ama hertürlü katakulli beklenir bunlardan...
 
Ben bugün koçumuz Ergin ATAMAN'dan bu akşamki veya engeç Pazartesi günü 6.cı maç sonu; Tescilli ve suçu sabit şikecinin abartısız uçuk sataşmalarına cevap olarak, yönetimin yapmadığı hamleyi yapmasını bekliyor ve umuyorum, içimde de sanki o hamleyi yapacakmış gibi bir his var. Maçı alsak da kaybetsek de MT Koçluğundan bizzat T.Demirel,in şahsında Federasyonu eleştirerek istifa ederse şaşırmayacağım.

Hem doğrudan kendisini hedef alan,hemde T.Demirel'i sanki kendisinin emriyle BF,na getirilmiş gibi orantısız zeka uyguladığını sanan Baş Şikeciye en güzel cevabı verecek kişi maalesef şu ortamda Ergin ATAMAN'a düşmüştür.Zaten neredeyse tamamı basiretsiz kişilerden oluşan sözde yönetim,koçu ve takımı Federasyonun ve Baş şikecinin adeta kucağına atmıştır muhatap değiliz moduna bürünerek.

Bu yönetimde cevap verecek yürek yok ama az çok tanıdığım Ergin ATAMAN buna sessiz kalmaz ve taşı gediğine umarız tam zamanında koyar ve koymalı da. Haydi koç yap gereğini, Sen bu Yönetime de bu Fenerasyon'a da çok fazlasın biliyoruz !!!
 
Tamam biz şike yaptık hakemleri etki altına aldık o yüzden fenerden 2 galibiyet aldık. Avrupada ne diye şamar oğlanına döndünüz diye sormazlar mı adama ? ''obradovic türkiyeyi ileri götürcek basketbolda'' diyor :) Avrupa'da da Galatasaray lobisi var dimi :) Ulan Fenerbahçe ulan Fenerbahçe :)
 
Tamam biz şike yaptık hakemleri etki altına aldık o yüzden fenerden 2 galibiyet aldık. Avrupada ne diye şamar oğlanına döndünüz diye sormazlar mı adama ? ''obradovic türkiyeyi ileri götürcek basketbolda'' diyor :) Avrupa'da da Galatasaray lobisi var dimi :) Ulan Fenerbahçe ulan Fenerbahçe :)

( Tamam biz şike yaptık hakemleri etki altına aldık o yüzden fenerden 2 galibiyet aldık. )

Öyle deme yiğen, ciddiye alıverirler hemencecik <=-P
 
Ben burada iğneyi de çuvaldızı da yönetime batırıyorum.

Hep söylüyoruz;
Bu gûruh naiflikten anlamaz,mideleri geniş.
Çıkacaksın hakkını çatır çatır savunacaksın.
Susarak haklıysak da haksız duruma düşüyoruz.

Meydanı boş bıraktığımız sürece 'b*k yiyip borazan çalan' bu zat daha fazla saldıracaktır.
Sıkılmadan hakemleri de kurumları da tehdit etmeye devam edecektir.
 
Gece yarısı video yayımlamışlar GSTV'de. Yahu onlar bu açıklamaları yaptığı gibi 20 dakika içinde cevap verirsin. Diyeceğin basit sahasında basketbolcu dövenler stadını yakanlar konuşmayacak diyecek olacak bitecek.
 
Fenerbahçe yönetimi, bugün Ülker Arena'da oynanan maçta daha önce Galatasaraylı yöneticiler için ayrılan locaları iptal etme kararı aldı. Bunun üzerine yöneticiler Sedat Doğan, Necati Demirkol ve kulüp personeli de maçı taraftarların olduğu alandan izlemek zorunda kaldı.

Yaşananlardan hoşnut olmayan Galatasaray yönetimi, Abdi İpekçi'de oynanacak serinin 6. maçında 2 maçlık seyirci cezasına rağmen maça seyirci alma kararı aldı. Eğer Galatasaray, yalnızca kadınlar ve çocuklar tarafından izlenmesi gereken bu maça biletli seyirci alırsa hâlihazırda 2 maç olan ceza katlanacak ve Galatasaray önümüzdeki sezon 4 maçı seyircisiz oynamak durumunda kalacak.

Galatasaray, bu maçın biletlerini cezadan önce satışa çıkarmış, 15-25 TL arasında satılan biletler büyü

Kaynak : 3 Puan - Galatasaray maça seyirci alacak!
 
Galatasaray maça seyirci alacak! haberi var aman dikkat;

Galatasaray maça seyirci alacak!

Umarız yönetim buna hemen karar vermez,Federasyon'nun FB hakkında vereceği kararı beklemeleri gerekir ona hareket etmeleri lazım,eğer bu maçta yapılan iki anonsa ve bol kepçe küfürlere ve doğruysa ATAMAN'a yapılan saldırıya rağmen ceza vermezlerse Seyirci alınsın ama FB'ye 7.ci maç için seyircisiz cezası verilirse İPEKÇİ'ye seyirci alınması akılsızlık olur ...
 
Bence yönetim hata yapar gerek yok böyle şeylere. Şampiyonluk şansımız varken oraya gidince olacaklara engel olamayız.
 

Üst