2 Maç Ceza Aldık.

Galatasaray taraftarını bir daha görmeyecek olmanın verdiği rahatlıkla her türlü pisliği yapan Fenerbahçeli basketbolcuların ve yöneticilerin o salonda sapsarı olmuşsuratını görmek şampiyonluğa bedel benim gözümde.
 
fülkerin başında ki asker kaçağı şu an hapiste olması gerekiyor fakat fenerasyon dahil herkese ayar veriyor . Bu ortam da 7. Maçın onlar için seyircisiz oynama ihtinali %0 . Hal böyle ise anladıkları dilden konuşmak lazım. Senin ayarın Galatasaray taraftarına tutmaz, geri adım attırmaz ve dahi korkutmaz. Yönetim ceza durumuna bakıp gerekeni yapmalıdır. Ergin Hocamız dün gece salondan polis şapkası ile çıkartıldı. Maç önü, esnasında ve sonunda her türlü pislik yapıldı. Pazartesi akşamı üzerimize düşen görev ne olursa olsun yerine getirmeye hazırız. Yeter ki yönetin gerekeni yapsın Alayınıza GALATASARAY ulan...
 
Bizim salona taraftar alma işimiz yaş. Öyle bir durumda hakemlerin maçı başlatmama yetkisi olduğu söyleniyor. Bırakın başlatmayı hükmen mağlubiyet bile verebilir bu şeref yoksunu hakem bozuntuları?
 
Haysiyetsiz Mahmut Uslu ve FB Ülker'e verielcek cezaları bekliyoruz!

Şikeci itler başımıza namus bekçisi kesilmişti iki gün evvel. Konuşsana lan şimdi Aziz denen pislik şikeci! Mafya bozuntusu konuş hadi! MEVDİVEN de FEDEVASYON de!
 
Yıldığım.. Kendi soyadını söyleyebilmekten aciz olan bu şahsiyeti ve yanındakileri (bilumum çirkin sıfatları hakeden zavallılar) adam yerine koyanlar, ülke sporunun başına bela edenler, her türlü pisliği, ahlaksızlığı, terbiyesizliği, hukuksuzluğu, emek hırsızlığını, hak gaspını yapmalarına göz yumanlar, hak ettikleri cezaları uygulamaktan imtina edenler de bu olaylarda dolaylı rol oynamıştır.
2 yaşlarında bir çocuğun yaptığı kötü bir davranış sonrası uyarmazsan (yaptığı davranışın hak ettiği karşılığı bulmazsa) bu davranış pekişir ve zamanla alışkanlık haline gelir, alışkanlıklar da zamanla karakter halini alır. İşte bu 2 yaş zihnine sahip immatür insanlar da hak ettiği karşılığı bulmadıkları için ilkelliklerinde sınır tanımıyorlar.
 
Şerefsiz Tbf, hâlâ bizim cezayı hatırlatmakla meşgul. Başka işleri güçleri yok satılmışların. Bu haysiyetsizlerin şikecilere ceza vereceği falan yok bana kalırsa.
 
Valla hükmen mağlup edileceğimiz bir durum oluşmasın da başka bişey istemiyorum.Şimdi taraftar cezayı tanımadan gidince hakemler başlatmaz anons yapar ortalık karışır , bu bahaneyle de hükmen mağlup ediliriz kesin.Eğer cezayı 2 katına çıkma pahasına görmezden gelme hakkımız varsa zaten o hakkı kullanırız , seneye ligdeki 4 değil 10 maçı cezalı yapsınlar isterseler.Aslında bu 4 maç ceza alma durumunu da görmek isterdim , öyle bişey olsa kesin ilk 4 iç saha maçımızdan biri Fener'e gelecek şekilde fikstür ayarlarlar.
 
Eğer şikecilerin sahası kapanmazsa ve hükmen yenilgi gibi bir durum söz konusu değilse pazartesi günkü maça seyirci alınsın,gelecek sezon kaç maç ceza verecekleri umrumda değil.
 
Ünal AYSAL; Teessüf ederim x-x

Ünal AYSAL; Kaale almıyorum x-x

Ünal AYSAL; Muhatabım değil x-x

Sedat Doğan: ( Eğer dünkü maçtan sonra rakibin sahası kapanmıyorsa biz bize verilen cezanın hukuksuz olduğunu kamuoyuyla paylaşacağız. ) - >:/ Sanki kamuoyu ve GALATASARAY Taraftarı,onların sahası kapanmazsa ve TBF çifte Standard uygularsaki zaten alışkanlık haline getirdiler görmeyen yok bunun hukuksuz olduğunu bilmiyorda bunlardan

öğrenecek. Yüreğimiz yok,Başkanımızdan bütün yönetime kadar ancak bu kadarını yapabiliyoruz daha fazlasını beklemeyin diyemiyorlarda Camia ile adeta Tiyatro oyunu oynuyorlar ezik herifler ...
 
[video=youtube;43RqmaMQTMg]http://www.youtube.com/watch?v=43RqmaMQTMg[/video]

Partizan-Kızılyıldız maçında oyuncular arasındaki kavga.

1.25-1.30 arasındaki saniyelerde DeMarcus Nelson, Kırkpınar Güreşlerinde, güreşçiye altın kemer getirecek hamleyi yapmış
 
Benim anlamadıgım konu tbf neden savunma istemiyor bu şikecilerden ? saha kapama felan vermezlerse bıraksınlar o koltugu yeter artık.
 

Üst