Jasmin Represa(soyismini yanlış yazmış olabilirim) romadan istifa etmiş.Eğer klüpte basketbol takımının düşünenler varsa teknik kadroda kim varsa gönderir(dedehayırda dahil) Represa'nın çevresinde bir yapılanma yoluna giderler.Benim düşüncem böyle..
Çok kolay birşey değildir. Ama gerekli güven, destek ve olanaklar verilir, amaçlar ve hedefler gerçekçi olarak ortaya konulursa, bu plana Repesa inandırılabilirse neden olmasın?Berk Tuna' Alıntı:Eurochallange'da grup sonuncusu olan bir takıma Repesa'yı nasıl getireceğiz çok merak ediyorum?!
Çok kolay birşey değildir. Ama gerekli güven, destek ve olanaklar verilir, amaçlar ve hedefler gerçekçi olarak ortaya konulursa, bu plana Repesa inandırılabilirse neden olmasın? [/quote:2dj0ukrr]Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Berk Tuna":2dj0ukrr]Eurochallange'da grup sonuncusu olan bir takıma Repesa'yı nasıl getireceğiz çok merak ediyorum?!
Bir konu mu açsak ne yapsak. Sonuçta Soner için konu açılıyorsa repesa içinde açılabilir.Eren Aydın' Alıntı:Düşündükçe içime bir umut doğuyor gelirse şöyle olur böyle olur diye ama şu ana kadar basketbola gösterilen ilgisizlik ve sadece feneri yensek yeter mantığı umutlarımı başlamadan söndürüyor. Halbukü ne güzel olur Repesa'yı takımın başına getirip arkandayız bu takım senindir desek...
Bir konu mu açsak ne yapsak. Sonuçta Soner için konu açılıyorsa repesa içinde açılabilir. [/quote:17tx73lu]Uğur YILMAZ' Alıntı:[quote="Eren Aydın":17tx73lu]Düşündükçe içime bir umut doğuyor gelirse şöyle olur böyle olur diye ama şu ana kadar basketbola gösterilen ilgisizlik ve sadece feneri yensek yeter mantığı umutlarımı başlamadan söndürüyor. Halbukü ne güzel olur Repesa'yı takımın başına getirip arkandayız bu takım senindir desek...
Alen Hekimbas' Alıntı:
Jasmin Repesa, 47 yaşında bir Hırvat basketbol koçu. Kendisi Hırvat Milli Takımı'nın koçu. Hırvat Milli Takımının onun döneminde yaptığı işler ve sıçrama ortadadır. Ayrıca kendisi 01-02 sezonunda Cibona Zagreb'te çalıştı, ardında 4 sezon İtalya'da Furtido Bologna'yı çalıştırdı. 2006'dan beri ise Lottomatica Roma'nın başında. Roma'da kurduğu takım ve oynattığı basketbol ile takdir topladı. Şu anda Roma Euroleague C Grubu'nda 5 galibiyet 2 mağlubiyet ile averaj farkından dolayı Tau'nun arkasından 2. durumda. Fakat kendisi geçen günlerde forumda da belirtildiği gibi görevinden istifa etti.Erdal Avcı' Alıntı:Kim bu Repesa?Bilgilendirebilecek biri var mı?