ah paramiz olsa da sean williamsi getirebilsek hayali bile cok guzel :roll: tam galatasarayin aradigi basketbolcu
Kerem SEÇER' Alıntı:Şu sıralarda bitmesi lazım Kutay abi. Yani bu ay içinde
Eren Aydın' Alıntı:Kerem SEÇER":kwbrx71k] Üçüncüsü de insanoğlu garip. Geçen sene her türlü hakaretin yapıldığı oyuncu geri isteniyor.[/quote] Okuyalım görelim kim ne demiş... [url="http://gsbasket.org/forum/viewtopic.php?t=4591' Alıntı:viewtopic.php?t=4591[/url][/quote:kwbrx71k]
xD bu topici ben açmışdım .
Kerem SEÇER' Alıntı:3'ü bir şekilde hallederiz de Evren'e vereceksin bonservisi alacaksın ya. Bugün yine çok güzel oynamış.
Yine burada yazılan Ersin de çok şuta dayalı oynuyor ya. Ben stilini pek beğenmiyorum yada şöyle diyeyim bizim istediğimiz adam değil bence.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Beşiktaş maçına kadar uzun transferi yapılacakmış.
Zizic'in durumu ise hala belirsizmiş.
Agresif ve Atletik bir siyasi uzun'un geleceğini tahmin ediyorum.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Beşiktaş maçına kadar uzun transferi yapılacakmış.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Beşiktaş maçına kadar uzun transferi yapılacakmış.
yazdım ya veritabanına!Dalga mı geçiyorsun benle?Umutcan Doruk' Alıntı:Jermareo Davidson hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi alınabilitesi varmıdır ortalamaları epey azman gördüğüm videolar kadarıylada tribünü ateşleyebilecek birisi