Evet bu yüzden olabilir. Euroleague'e rağmen ligde 8. veya 9. sanırım Roma...Kerem SEÇER' Alıntı:Roma ligde 4-5 ile orta sıralarda, bu yüzden.
Evet bu yüzden olabilir. Euroleague'e rağmen ligde 8. veya 9. sanırım Roma...Kerem SEÇER' Alıntı:Roma ligde 4-5 ile orta sıralarda, bu yüzden.
Sayın Özyer bu takıma sezon ortasında gelmedi ki zten takımı kuran oOKAN DEMIRBAS' Alıntı:duyumlarıma göre greg popovic le anlamışız önümzüdeki günlerde imzaya gelioymuş istanbul a.yanında mehmet okur u da getirioymuş. işte bazı spor gazetelerinin her gün yaptığı şeyle rbunlar .bi de insnalar o gazeteleri nasıl para verip alıyolar analmıyorum.neyse konumuz o değildi.
murat özyer insan olarak çok iyi bi kişi.antrenörlük konusunda da bundan hiç bi kuşkum yok.sorun oyuncularda.oyunculr değişmeli
Hakan Oksuz' Alıntı:Arkadaşlar Dee konusunda biraz kafarm karısık..
2 senelık sözleşme vardı,yanlış hatırlamıyorsam.Nba takımına gitme özgürlüğünden dolayı bu sene yollar ayrıldı.Ama şimdi boşta ve bir NBA takımı ile anlaşmazsa..o zaman nası bir prosedür işleyecek acaba?
Kerem SEÇER' Alıntı:Birincisi yollar karşılıklı olarak ayrıldı. İkincisi oyuncunun maliyetinin karşılanması mümkün görünmüyor. Üçüncüsü de insanoğlu garip. Geçen sene her türlü hakaretin yapıldığı oyuncu geri isteniyor.
Kerem SEÇER' Alıntı:Üçüncüsü de insanoğlu garip. Geçen sene her türlü hakaretin yapıldığı oyuncu geri isteniyor.
Kerem SEÇER' Alıntı:Sana demedim aslında abi. Geçen seneki konulara bakıyorum da en çok gitmesi istenen oyuncular çokluğa göre şöyle sıralanıyor;
Johnsen, Dee, Fatih, Cemal, Murat, Cüneyt.
Dee ve Fatih hayranlığı forumda baş gösterince insan eski yazıları kontrol edemeden duramıyor.