Semih TİYANŞAN' Alıntı:esteban batista tam aradığımız oyuncu bence.Pota altında çok etkili busene hiç adını duymadım ne alemde acaba?
batistanın eorolig takımlarının yerine bize geleceğini hiç sanmıyorum
Semih TİYANŞAN' Alıntı:esteban batista tam aradığımız oyuncu bence.Pota altında çok etkili busene hiç adını duymadım ne alemde acaba?
Kutay Çamcı' Alıntı:Yerli transfer için de bir çalışma var mı acaba bilgi sahibi olan var mı?
Bora Yuksel' Alıntı:Yonetimm istifaaaa yoneticilerrr sahtekarr...Oyuncularımız birer birer sakatlanıyor neyi bekliyorsunuzz neyiiii????Transfer icin kimi neyi bekliyorsunuzzzz neyiiii yeter artik sabrımız tasti deli edeceksiniz yaa bizi yeter lannn
Bora Yuksel' Alıntı:Yonetimm istifaaaa yoneticilerrr sahtekarr...Oyuncularımız birer birer sakatlanıyor neyi bekliyorsunuzz neyiiii????Transfer icin kimi neyi bekliyorsunuzzzz neyiiii yeter artik sabrımız tasti deli edeceksiniz yaa bizi yeter lannn
yazdım ya veritabanına!Dalga mı geçiyorsun benle?[/quote:dvmk3018]Erdal Avcı' Alıntı:[quote="Umutcan Doruk":dvmk3018]Jermareo Davidson hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi alınabilitesi varmıdır ortalamaları epey azman gördüğüm videolar kadarıylada tribünü ateşleyebilecek birisi
Resmen oyuncuların elinde oynanıyoruz. Bunun hukuksal bir girişimi yokmudur. ?Eyüp YILDIZ' Alıntı:M.S Paramı verin gönderin diyormuş!
Zizic'te beni bırakın gideyim, ama bonserviste yok diyormuş!
Çarşafa dolandık kısaca, bu 2 oyuncudan biri gitmeden transfer yokmuş, şu Badalona'ya ise diyecek tek lafım var, tez zamanda küme düşerler inşallah ABC de!