Sabrımız ile o güzel günlere kavuşacağız.Emin Doğanca' Alıntı:Çok iddalıyım seneye Telekomla birleştikten sonra kurulacak olan müthiş kadro ile bugünleri hatırlamayacaz
Sabrımız ile o güzel günlere kavuşacağız.Emin Doğanca' Alıntı:Çok iddalıyım seneye Telekomla birleştikten sonra kurulacak olan müthiş kadro ile bugünleri hatırlamayacaz
Polat la neden dalga geçiyorsunuz adam elinden geleni yapıyor mücadele ediyor savaşıyor.Dalga geçilecek biri varsa Guroviç bu performansla bize hiç bişey vermez diye düşünüyorum.yunustaylan' Alıntı:bizde polat var rahat olun, şampiyonluğun en güçlü adayıyız
mehmettuncer' Alıntı:Polat la neden dalga geçiyorsunuz adam elinden geleni yapıyor mücadele ediyor savaşıyor.Dalga geçilecek biri varsa Guroviç bu performansla bize hiç bişey vermez diye düşünüyorum.yunustaylan' Alıntı:bizde polat var rahat olun, şampiyonluğun en güçlü adayıyız
çok klasik konuştun mehmet sıkıldık bu laflardanmehmettuncer' Alıntı:Umudumuzu kesmeyelim saktlar bir düzelsin herşey yoluna giricektir.
fairin ekmeği umuttur .öle bi cümle vardı ya nasıldı unuttum umut fakirin ekmeğimidir nedir öle bi cümleydiyunustaylan' Alıntı:çok klasik konuştun mehmet sıkıldık bu laflardanmehmettuncer' Alıntı:Umudumuzu kesmeyelim saktlar bir düzelsin herşey yoluna giricektir.
+ Alicanyunustaylan' Alıntı:bizde polat var rahat olun, şampiyonluğun en güçlü adayıyız
ispanya ikinci liginde gözüküyor..Navalcarnero isimli bir takımda..özcan çağlar' Alıntı:Bizim geçen seneki yabancılarımız hep iyi yerlere geldi bi Owens tan haber yok Owens ın nerde olduğunu bilen varmı?
Kerem SEÇER' Alıntı:Owens Ukrayna'da BC Donetsk'te.