Mustafa Kaya' Alıntı:Kriz var takımımızda Gurovic i tutuyoruz biraz saçma değil mi ?
Hakan Oksuz' Alıntı:arkadaşlar benim verdiğim başka bir owens özür dilerim..
Lakin eurobasket.com dan baktıgımda bc donetsk takımın kadrosunda göremedim..Acaba ayrıldımı?
Hakan Oksuz' Alıntı:arkadaşlar benim verdiğim başka bir owens özür dilerim..
Lakin eurobasket.com dan baktıgımda bc donetsk takımın kadrosunda göremedim..Acaba ayrıldımı?
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:Hakan Oksuz":95tl7lle]arkadaşlar benim verdiğim başka bir owens özür dilerim.. Lakin eurobasket.com dan baktıgımda bc donetsk takımın kadrosunda göremedim..Acaba ayrıldımı?[/quote] [url="http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=Ukraine&Team=4709&Page=1' Alıntı:http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntr ... 709&Page=1[/url]
Bu linkte yer alıyor takım kadrosunda..[/quote:95tl7lle]
Koca sezon boyunca hiç üçlük kullanmayan bir forvet ve ortalamaları gayet iyi
Ben Graves'i beğeniyorum, hem gelirse takımda 2 tane Graves'imiz olurözcan çağlar' Alıntı:Şuan için bence alacağımız en iyi uzun Jeffrey Graves olabilir Adeleke yi bile alamadık ama J.Graves gelebilir sizce iyi bir uzun değilmi Graves
Ben Graves'i beğeniyorum, hem gelirse takımda 2 tane Graves'imiz olur [/quote:3r1k6znv]Mustafa Yanar' Alıntı:[quote="özcan çağlar":3r1k6znv]Şuan için bence alacağımız en iyi uzun Jeffrey Graves olabilir Adeleke yi bile alamadık ama J.Graves gelebilir sizce iyi bir uzun değilmi Graves
Tolga Kaplan' Alıntı:Graves artık bizim için yetersiz playout oynicaksak yeniden alalım.
özcan çağlar' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":2md5c7rd]
Graves artık bizim için yetersiz playout oynicaksak yeniden alalım.
Alperen Kaplan' Alıntı:O zaman yarı final oynamamış mı idik ligde ben mi yanlış hatırlıyorum???
Ayrıca jeff ve tonio kuzen galiba değil mi?
Bence ikisi de iyi oyuncular...Özgür Erdoğan' Alıntı:Bugünkü Vatan gazetesinde maddi kriz içerisindeki Zalgiris Kaunas'tan Paulius Jankunas ile anlaşmak üzere olduğumuzu yazmış. Gerçekten heyecan verici bir haber bence.. Litvanya milli takımında da oynuyor.. 2.03 boyunda.. Bu sene euroleague de 13.8 sayı 8 ribaunt ortalaması yakalamış.. 3- 4 numara oynuyor..Keşke olsa..Takımımıza sınıf atlattıracak bir oyuncu..1984 doğumlu..
Pürüz yaşanırsa eski efesli Woods ile anlaşabileceğimizi yazıyor aman onunla anlaşmayalım
Özgür Erdoğan' Alıntı:Bugünkü Vatan gazetesinde maddi kriz içerisindeki Zalgiris Kaunas'tan Paulius Jankunas ile anlaşmak üzere olduğumuzu yazmış. Gerçekten heyecan verici bir haber bence.. Litvanya milli takımında da oynuyor.. 2.03 boyunda.. Bu sene euroleague de 13.8 sayı 8 ribaunt ortalaması yakalamış.. 3- 4 numara oynuyor..Keşke olsa..Takımımıza sınıf atlattıracak bir oyuncu..1984 doğumlu..
Pürüz yaşanırsa eski efesli Woods ile anlaşabileceğimizi yazıyor aman onunla anlaşmayalım
Burak Ceyhan' Alıntı:[quote="Özgür Erdoğan":2lya9xwk]Bugünkü Vatan gazetesinde maddi kriz içerisindeki Zalgiris Kaunas'tan Paulius Jankunas ile anlaşmak üzere olduğumuzu yazmış. Gerçekten heyecan verici bir haber bence.. Litvanya milli takımında da oynuyor.. 2.03 boyunda.. Bu sene euroleague de 13.8 sayı 8 ribaunt ortalaması yakalamış.. 3- 4 numara oynuyor..Keşke olsa..Takımımıza sınıf atlattıracak bir oyuncu..1984 doğumlu..