Okan DAMGACI' Alıntı:ya mcrıntyreda superde bnm em sevdigim guard jako lakovic avrupanın en iyi guardı bnce onu alsak varya ucarım ucar
Yanında Kobe'yide istermisin
Lakovic bize gelsin olay olur Avrupa'da olay
Okan DAMGACI' Alıntı:ya mcrıntyreda superde bnm em sevdigim guard jako lakovic avrupanın en iyi guardı bnce onu alsak varya ucarım ucar
Barış Çamur' Alıntı:[quote="Okan DAMGACI":2xvhxrth]ya mcrıntyreda superde bnm em sevdigim guard jako lakovic avrupanın en iyi guardı bnce onu alsak varya ucarım ucar
Barış Çamur' Alıntı:Şu takıma hep Ersan'ı istemişimdir.
Cüneyt, Ersan, Kerem Gönlüm, Hüseyin Beşok + 1
Gerçekten felaket bir rotasyon olurdu
Gününde olurlarsa hakikatten felaket..
Olmazlarsa yine felaket
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Barış Çamur":x8olpapw]Şu takıma hep Ersan'ı istemişimdir.
Olmazlarsa yine felaket
Okan DAMGACI' Alıntı:su bahsettigin Serkan erdogan gsyi rakibimiz olarak gormuyorm diyen serkan erdogan deilmi kalsın saygılar
Emir Kalyoncu' Alıntı:bende su an onu indiriyorum internetten 780 mb.... % 80 'i bitti...!! Belki forumdakiler bu habere sevinebilir hahah!!!
World Basketball Manager 2008-Crack'leri dahil..
Sececegim oyunda Galatasaray'i,bakın nasil Efesi telekomu dize getiriyorum stratejik hamlelerle 8)
xD Bencede herkez bir kaç kişi getirio .Burak Barut' Alıntı:Arkadaşlar Basketbol menejerlik oyunlarını tavsiye ediyorum size.
xD Bencede herkez bir kaç kişi getirio .[/quote:3b0ikep5]Mustafa Kaya' Alıntı:[quote="Burak Barut":3b0ikep5]Arkadaşlar Basketbol menejerlik oyunlarını tavsiye ediyorum size.
Hiç geyik değil ...Barış Çamur' Alıntı:Şu takıma hep Ersan'ı istemişimdir.
Olmazlarsa yine felaket
Alperen Kaplan' Alıntı:Koray Hoca zor beğeniyormuş bir de bazı istediğimiz oyuncuları da başkaları kapmış sanırım Emrah Abi...