E
Emin Doğanca
Misafir
Kupada oynama ihtimali bulunan sınıf atlatacak oyuncu kim acaba çok merak ediyorum ?
Ira Clark gelecekse olmadığına sevindim açıkcasıAlperen Kaplan' Alıntı:Ira Clark
Woods
Jankunas
Listemize girmişler ama olmamış,problem çıkmış.
Erik Daniels'ı da önermişler sanırım bize beğenmemişiz pek.
Türkiye Kupası'na transferi oynatmaya çalışılıyormuş,yüzde elli ihtimal gerçekleşecekmiş bu da...
Böyle yani..
Alperen Kaplan' Alıntı:Ira Clark
Woods
Jankunas
Türkiye Kupası'na transferi oynatmaya çalışılıyormuş,yüzde elli ihtimal gerçekleşecekmiş bu da...
Böyle yani..
Ira Clark gelecekse olmadığına sevindim açıkcasıEmrah Bakın' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":zx6r7qiq]Ira Clark
Woods
Jankunas
Böyle yani..
Burak Barut' Alıntı:Atlatmazdı.O iki ismi de duymuştum ancak yazma gereği bile duymamıştım çünkü çok gereksiz hamleler olurdu.
Alperen Kaplan' Alıntı:Mensah-Bonsu olayı yokmuş,başka bir isim varmış da olmak üzereymiş de söylemedi Mert Hoca...
Alperen gitmeden once Tuyo verseydin yahu.Alperen Kaplan' Alıntı:Şu an birşey söyleyemem Kutay Abi...
İyi akşamlar herkese,ben gidiyorum..
Alperen Kaplan' Alıntı:Şu an birşey söyleyemem Kutay Abi...
İyi akşamlar herkese,ben gidiyorum..
Woods ilginç bir oyuncu.Geçen sene hepimiz gördük,ondan öceki sene ise sezon sonuna doğru geldiği Zalgiris de harikalar yarattı.Yararlı olabilirdi belki ama asla sınıf atlatacak bir oyuncu değil...Kutay Çamcı' Alıntı:Ira Clark hatta Woods bize sınıf atlatır mı idi peki ?
Bilmiyorum belki isim verip aramizda kalsin demisdir.Emin Doğanca' Alıntı:Adam isim vermemiş çocuk nerden bilsin iyi oyuncu olup olmadığını .
Siyah yaptigim ayrinti gozumden kacmis. Tesekkurler Alperen.Alperen Kaplan' Alıntı:Mensah-Bonsu olayı yokmuş,başka bir isim varmış da olmak üzereymiş de söylemedi Mert Hoca...