Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar bence imzayı henüz attı, ve şuan takımımız italya'da, yarın gerekli bilgileri gs.org'a verip duyuru yapılacaktır, bu benim tahminim....
Salih
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar bence imzayı henüz attı, ve şuan takımımız italya'da, yarın gerekli bilgileri gs.org'a verip duyuru yapılacaktır, bu benim tahminim....
Eyup Abi su benceyi kaldir yahu icimizde suphe kalmasinEyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar bence imzayı henüz attı, ve şuan takımımız italya'da, yarın gerekli bilgileri gs.org'a verip duyuru yapılacaktır, bu benim tahminim....
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Yeni transferimiz imzayı atmış arkadaşlar, heralde yarın basına duyurulur, hayırlı olsun!
Umarım beklentimizi karşılar!
Kerem SEÇER' Alıntı:Yeni transferimiz NBDL'den. Amerikalı bir oyuncu. Yarın açıklanacak resmi siteden.
Hayırlı olsun.
Evet bu arkadas gunler once yazmis idi. Acaba Pops olabilirmi diyorum.Salih GOZMEN' Alıntı:[quote="Dogan Ucar":3n68thcx]Daha once Şazıye transferini yazınca alakamız yok kaynak filan dediniz ama neyse yine yazıyorum Pops Mensah Bonsu ile anlasılmıs sadece alacagı paranın garantisini istiyormus sozlesme sezon sonuna kadar.
Kutay Çamcı' Alıntı:Herşey tamam da maden imzaladı açıklamak için neden hala bekliyorlar zaten çok uzunn süredir bekliyor taraftar.Bugün açıklamak çok mu zor .
Alen Hekimbas' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":2t4lfthd]Herşey tamam da maden imzaladı açıklamak için neden hala bekliyorlar zaten çok uzunn süredir bekliyor taraftar.Bugün açıklamak çok mu zor .