Açıklanmasının bu akşamki maça nasıl bir etkisi olacak ?
Oyuncuların performansları etkilenmesin mantığı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.. Gerçi oyuncular dahil herkes transfer yapılacağını billiyordu ama yinede akla başka bir seçenek gelmiyor
Açıklanmasının bu akşamki maça nasıl bir etkisi olacak ?
arkadaşlar yazıyı tekrar okuyun amerikalı bir oyuncu diyor Pops Mensah-Bonsu amerikalı değil ingiltereli yani o değil boşuna heveslenmeyin benceKerem SEÇER' Alıntı:Yeni transferimiz NBDL'den. Amerikalı bir oyuncu. Yarın açıklanacak resmi siteden.
Hayırlı olsun.
Dogan Ucar' Alıntı:Daha once Şazıye transferini yazınca alakamız yok kaynak filan dediniz ama neyse yine yazıyorum Pops Mensah Bonsu ile anlasılmıs sadece alacagı paranın garantisini istiyormus sozlesme sezon sonuna kadar.
caglarkeceli' Alıntı:arkadaşlar yazıyı tekrar okuyun amerikalı bir oyuncu diyor Pops Mensah-Bonsu amerikalı değil ingiltereli yani o değil boşuna heveslenmeyin benceKerem SEÇER' Alıntı:Yeni transferimiz NBDL'den. Amerikalı bir oyuncu. Yarın açıklanacak resmi siteden.
Hayırlı olsun.
caglarkeceli' Alıntı:arkadaşlar yazıyı tekrar okuyun amerikalı bir oyuncu diyor Pops Mensah-Bonsu amerikalı değil ingiltereli yani o değil boşuna heveslenmeyin benceKerem SEÇER' Alıntı:Yeni transferimiz NBDL'den. Amerikalı bir oyuncu. Yarın açıklanacak resmi siteden.
Hayırlı olsun.
Kerem SEÇER' Alıntı:Yeni transferimiz NBDL'den. Amerikalı bir oyuncu. Yarın açıklanacak resmi siteden.
Hayırlı olsun.
Ilgın Karagoz' Alıntı:zuhaha ben demiştim alamayacaklar diye
Ilgın Karagoz' Alıntı:zuhaha ben demiştim alamayacaklar diye