Mustafa Yanar' Alıntı:
Tolliver bu şahış oluyor değil mi?
Evet Anthony Tolliver o kişi. Daha önce Almanya liginde oynadıktan sonra bir süre Spurs ve Hornets formalarıda giydi. Son olarak D-League takımlarından Iowa Energy forması giyiyor.
Mustafa Yanar' Alıntı:
Tolliver bu şahış oluyor değil mi?
ben ne yalan söyliyim pops u amerikalı sanıyodumHakan Oksuz' Alıntı:arkadaşlar bence bu ingiliz-amerşkalı olayına cok takılmamak gerekli.
arkadaş belkide ağız alışkanlığından dolayı (NDL takımlarının hemen hepsi amerikalı çünkü) bunu söylemiş olabilir..
Ilgın Karagoz' Alıntı:aslında üzüldüm ama yönetimin haline acıyorum ondan güldüm
Timur Saglam' Alıntı:Tolliver buyuk ihtimal, dilerim kısa surede uyum saglar ve basarılı olur. Pek tanımıyorum ama uzun ve orta mesafe sutu olan, oyun gorusu pas yetenegi olan bir uzun, cusseli de sayılır, boyalı alanda ne yapacagı onemli... Savunmada içeriyi kapatacabilecek gibi duruyor, hucumda da içeriden etkili olabilirse ne ala... Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
Mustafa Kaya' Alıntı:Acaba baş harfini filan söleyemezmisiniz ?
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Mustafa Kaya":3dsry9li]Acaba baş harfini filan söleyemezmisiniz ?
Kerem SEÇER' Alıntı:Yeni transferimiz NBDL'den. Amerikalı bir oyuncu. Yarın açıklanacak resmi siteden.
Hayırlı olsun.
Kubilay Yelkenci' Alıntı:Quantin Hosley'in Bize Gelme Şansi % kac?