2009-2010 Euroleague Sezonu

Şampiyon kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün iyi oyuncularını 2 ve 3e almanın cezasını çekiyor efes. Son maça ve kısmete kaldı iş.

Benim Basketbol'da kalbimin yarısı Efes Pilsen'li diyebilirim gerçekten çok üzülüyorum bu duruma.Maç Sonunda Ergin Ataman'ın üzüntüsünü gördüm,Kerem Tunçeri'nin üzüntüsünü gördüm en az onlar kadar üzüldüm.Tabiki bu duruma gelinmesinde Ergin Hocanın hataları var,ama yine'de Efes Pilsen'i yürekten tebrik ediyorum, oynadıkları çoğu maçı son anlarda kaybettiler.En azından Türkiye'yi en üst düzeyde temsil ediyorlar,gidip 50 sayı fark yemiyorlar diğer takımlar gibi,Ayrıca ben burada kendi kulübüme'de kızgınım Basketbol'u o kadar dışladık ki Galatasaray olarak bu sene sevindiğimiz şeyler rezilliklerimizden sonra yok silinen puanlarımızın geri verilmesi,yok normal'de zaten yenmemiz gereken takımları yenmiş olmamız,Olaylar bu şekilde devam ettiği sürece benim basketbolda kalbimin yarısı Efes Pilsen'li olmaya devam edecek,Yada Aklını Başına Alıp Bu Camia Basketbol'a Gerekli Yatırım'ı YAPACAK !!!!

nedir bu şutörlerden çektiği Türkiyenin Jasaitis hariç gelen hiç bir kariyerli şutör iş yapmadı yapmıyor Groviç,Giricek,Rakocevic bunun en iyi ornekleri.

shumpert'ın yerine gerçek bir 4 numara olsa herşey değişık olurdu. 2-3 o kadar zengin ki Boki kenarda oturabiliyor ama 4te Kaya çıkınca ayvayı yiyor takım. Bu arada fener de şov yapmış dün. Onları da kutluyorum.
Bu büyük bütçeli 2 klube yedek 4 numara almak yasak mıdır. Maçın yarısını 4 numarasız oynamanın mantığı nedir bunu bilen cevaplasın

Deniz Baskın' Alıntı:
shumpert'ın yerine gerçek bir 4 numara olsa herşey değişık olurdu. 2-3 o kadar zengin ki Boki kenarda oturabiliyor ama 4te Kaya çıkınca ayvayı yiyor takım. Bu arada fener de şov yapmış dün. Onları da kutluyorum.
Bu büyük bütçeli 2 klube yedek 4 numara almak yasak mıdır. Maçın yarısını 4 numarasız oynamanın mantığı nedir bunu bilen cevaplasın

ergin ataman'ın 4 kısa ile oynama hastalığı geçmedi..;
bu yüzden preston'ı gittiği her yere götürüyor..
onu 4 numarada kullanarak bişeyler arıyor..

bence efes'i yıkan tek isim vujacic.. 4. periyotta alan savunması tutmuş gibiydi ama vujacic faul çizgisinin orada top almaya başlayınca işler karıştı.. guard kadar pasör, forvet gibi şutör bir pivot.. bu adam, oynadığı zaman kimsenin cevabı yok.. maccabi yıllarındaki gibi olmasa da hala maça ağırlığını koyduğu zaman işi bitiriyor.. bugün 2 asist yaptı, 2 tane hook attı.. Maç kırıldı.. Teodosic zaten böyle biri.. 2011 de Sırbistan Avrupa şampiyonu olacak.. Teodosic de o takımın en önemli parçası..

Kaan Çağdur' Alıntı:
nedir bu şutörlerden çektiği Türkiyenin Jasaitis hariç gelen hiç bir kariyerli şutör iş yapmadı yapmıyor Groviç,Giricek,Rakocevic bunun en iyi ornekleri.

Suçlu Rakocevic mi Mr. Ataman mı, Gricek mi Mr.Tanjevic mi? Bunları da irdelemek gerekiyor sanırım.

Gurovic konusuna hiç girmiyorum.. :)

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
[quote="Burak Barut":eajj623u]Geniş rotasyon iyi birşey değildir...

O kadronun kimin elinde olduğuna göre değişir o. Ergin Ataman özelinde doğru bir tespit olduğu kesin tabii. : )[/quote:eajj623u]

Avrupa'nın üst düzey bir kaç antrenörü dışında söylediğim büyük geneli kapsıyor bence : )Oyuncuları oyuna konsantre etmek onlardan tam verim alabilmek için sadece iyi bir taktisyen olmak değil ayrıca psikolojiden de anlamak gerek.
Nacbhar ve Rakocevic dün en iyi örnekleriydi.

Dar rotasyon ile daha konsatre oyuncularla oynamak hem takım ruhu hem de alışkanlıklar için iyidir diye düşünüyorum.

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
Maçı son dakikalar da çeviren isim de Keremdi.
Maçı son anda veren kişide.7 saniyeyi gerçekten çok kötü kullandı.

İlk top ona geldiğinde 6-7 saniyesi kaldığını fark edememişti sonradan fark etti ama iş işten geçmişti.Zaten o turnikeye faul aldırmak için girmişti.

Kerem Gönlüm'ü çok arıyor Efes.
Kasun Daha Fazla Süre Almalı,Çok az süre alıyor,Anlamakta gerçekten zorlanıyorum,bu adam 30 dakika oynasa ne olur ?
Efes'e üst düzey bir guard lazım kerem ve ender istikrarsız.
Smith,Rakocevic,Thornton,Shumpert bunlardan en az 1 tanesi gönderilmeli ve guard alınmalı.

Efes ne zaman özüne döner, kendi gençlerine güvenir o zaman eski başarılar geri gelir...Önce Cenk'i harcadılar, sonra Barış'ı...Kimse bu adamlar kendilerini geliştirmedi demesin, adam gibi şans mı verildi ?? Oyuncu fabrikası Efes, zamanında Ömer Onan'ı beğenmeyen Efes malesef şimdilerde durdu...
Yabancı hayranlığı ve lejyonerlerle malesef buraya kadar...En çok üzüldüğüm ağzıyla kuş tutsa Sinan'a güvenilmiyor, oysa Olimpiyakos maçında Teodosic'i o kadro içinde bir tek Sinan durdururdu, o da 3,4 dakika oynadı malesef...

Neyse küçük ekranda izliyoruz artık.

Bu arada Rakocevic konusundaki hayal kırıklığı devam ediyor. Takas edebilirse etsin bence Efes onu. Bu saatten sonra kolay kolay olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...