2009-2010 Euroleague Sezonu

Şampiyon kim olacak?

• Kullanılan toplam oy
    77
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Efes Pilsen - BC Olympiakos mücadelesi bu akşam saat 20:15'ten itibaren Show TV'den naklen yayınlanacak..
Efes'in eksikleri varmış sanırım ama büyük seyirci desteğiyle efes'in galip geleceğini düşünüyorum.

Efes maçını Show Tv üzerinden izleyebileceğimiz bir link var mıdır?

Not: Yabancı var da istemiyorum.

Abdi İpekçi ciddi anlamda dolmuş nasıl oldu anlayabilen var mı?Güzel yanıysa Efes maçına basketbol seyircisi gider demek ki basketbol seyircisi kimliği oluşmaya başlıyor.Haydi Efes!

Doruk Ünlü' Alıntı:
Abdi İpekçi ciddi anlamda dolmuş nasıl oldu anlayabilen var mı?Güzel yanıysa Efes maçına basketbol seyircisi gider demek ki basketbol seyircisi kimliği oluşmaya başlıyor.Haydi Efes!

Maalesef dediklerin gibi olsa kardeşim ama değil.Efes'i takip eden 50 kişilik kemik bir kitle dışında Efes'in maçlarına giden yok maalesef.

Bu maçta salonun dolmasının sebebi Efes'in her Euroleague maçında olduğu gibi salonu doldurmak için her yerden bedava otobüs kaldırması,isteyenlere bedava bilet olanağı sunması.

Ordaki seyircilerin yarısı Galatasaray'lı,4'te 1'i Fener'li,4'te 1'i Beşiktaş'lıdır.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Doruk Ünlü":2p8lzrb1]Abdi İpekçi ciddi anlamda dolmuş nasıl oldu anlayabilen var mı?Güzel yanıysa Efes maçına basketbol seyircisi gider demek ki basketbol seyircisi kimliği oluşmaya başlıyor.Haydi Efes!

Maalesef dediklerin gibi olsa kardeşim ama değil.Efes'i takip eden 50 kişilik kemik bir kitle dışında Efes'in maçlarına giden yok maalesef.

Bu maçta salonun dolmasının sebebi Efes'in her Euroleague maçında olduğu gibi salonu doldurmak için her yerden bedava otobüs kaldırması,isteyenlere bedava bilet olanağı sunması.

Ordaki seyircilerin yarısı Galatasaray'lı,4'te 1'i Fener'li,4'te 1'i Beşiktaş'lıdır.[/quote:2p8lzrb1]
Yapma abi ya.Vallahi ben de bir an için noluyo demiştim mutlu olmuştum.Neyse o günler de gelir inşallah.

Yıllar öncesini hatırladım. Efes'e yakışmayacak türden önem arzeden bu maç bile yıllardır olmayan heyecanı az da olsa hortlattı içimde.

Vay be, maç uzatmaya gitti.

Uzatma dakikalarının başladığı anda Kerem´in topu çalıp yaptığı asisti mükemmel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...