Bence takıma şöyle marc jackson gibi bir center gerekiyor. Ribauntları iyi, sert savunma, deneyimli vb.
+35 yaşındaki Marc Jackson mı ?Erdal Avcı' Alıntı:Marc Jackson sert ve savunmacı ha...
Sana tavsiyem 1-2 gün dinlen sonra yazmaya başla foruma.
Kutay Çamcı' Alıntı:Paul Davis nasıl bir oyuncu ?
zaten bunlar takımlarında başarılar bize gelmezler. Ama Efeste Sinan ve Ender resmen harcanıyor. Onları alabiliriz Ermal de olabilir. Cenk Akyol da italyada iyiyken bize gelmez.mustafadastan' Alıntı:ben sizler kadar bu seneden ümitli değilim ama cem hocayla beraber bi istikrar yakalanacağını düşünüyorum ve seneye uzun yıllar sonra şampiyonluk adayı olabiliceğimiz düşüncesindeyim
şampiyonluk yolunun türklerden geçtiğini ve türk oyuncuların standartın üstünde olması gerektiğini düşünüyorum ve bizi şampiyonluk yarışına sokabilecek ve alma ihtimalimiz olan türk oyuncuların ise;
soner şentürk,
engin atsür,
cenk akyol(çok zor ama türk 3 numara fazla yok),
evren büker,
fatih solak(savunmasından yararlanmak için),
ermal kortoğlu(keremin seneye cezası biteceği için alınabilir),
serkan erdoğan,
simas, mike ve radoslavın kadroda tutulmasıyla bir tane çok kaliteli pointguard ve 5 numarayla şampiyonluk yarışına katılabileceğimiz düşüncesindeyim
Ermal türk uzunlar içindeki en iyi şutörlerden biri sanki Dirk de olabilirErdal Avcı' Alıntı:Bizim pota altında Fatih Solak varken ,Ermal onun yanında John Stockton gibi kalır...