Transfer düşünülmüyorsa bu iyi bir haber değil bizim için
Doğan'ın dediklerine katılıyorum Jasaitas'ı alıyorsan mutlaka onun seviyesindeDoğan Aksu' Alıntı:Transfer düşünülmüyorsa bu iyi bir haber değil bizim için
Oda Son Yıllarda hep söylediğim,istediğim oyuncu ama nerede hele birde beni mutlu edecekse bu transfer hiç gerçekleşmez maksat keder olsun.Gazanfer Tosun' Alıntı:Papadopoulos serbest kalmış aslında ama zor tabi.. :?
Papadopoulos yüksek paralar kazanan bir adam zaten ayrıca kötü bir stili olduğu konusunda da sana katılıyorum biraz da çirkeftir.Gökce Başaran' Alıntı:Papadopoulos bu takıma gelsin ben bu takımla ilgili söylediğim tüm iyi sözleri geri alırım. Papadopoulos ne yahu. Adam dünyanın en abartılan adamı. Yaptığı olumlu tek hareket olmaz o herifin. Bir kıçını dayayıp dönmeye calısır orada da hücum faul yapar zaten. Son 3-4 yılda kazandığı parayı verenler enayidir en basitinden. Hiçbir özelliği olmayan, kabiliyetsiz, vurdumduymaz herifin tekidir. Amerika sokaklarından bir zenci getirsen daha çok iş yapar ondan.
yokmuş şuanda .Kutay Çamcı' Alıntı:Ermal konusunda bir girişimimiz var mı ?
yokmuş şuanda .[/quote:174kn6o1]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":174kn6o1]Ermal konusunda bir girişimimiz var mı ?
bencede traylorun daha genç ve dirisi : ) ama nerde bizimkilerde o kadar iyi transfer . yabancı transferide şuanlık düşünülmüyormuş ligdeki duruma göre yapılacakmışfurkan kaya' Alıntı:ermal efesle anlaşmak üzere yahu biz ilgilenmiyoruz bile ama mesela 5 numura için yunanlı baby-shaq olsa fena olmazdı o kadarda pahalı değil bence ayrıca guroviclere ,zizçlere 1 milyon dolara yakın para veren bi klüp için sorun değil sofokhlis shortanidis gelse keşke rakip pota altını karartır ve ezer
artık alıştık zaten forumda konuşulunca bile insan mutlu oluyor ne zaman forumda konuşulan olduki tam ?Bayram Kurtulmuş' Alıntı:shortanidis
"Ah ne güzel isimler dolaşıyor transfer topiğinde düşünmesi bile adamı mutlu ediyor"
ama ne yazık ki sadece düşünmekle yetiniyoruz.sen git hüso gibi bi pivotu kaçır söyleyecek bişey bulamıyorum.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:shortanidis
"Ah ne güzel isimler dolaşıyor transfer topiğinde düşünmesi bile adamı mutlu ediyor"