ereni alacağına onun yıllığı yerine adam akıllı bir sözleşme önerilse hüsoya ah ah ..
aa öyle deme bayram gençleştirme operasyonu yapıldı ondan gitti hüso yerine alınan eren ve alicanda her maçta 30dk süre alıyor gerçekten gençlere çok önem veriyoruz .Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Hüseyin'i göndermenin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz soralım yönetim ve teknik ekibe bu konuda mantıklı açıklama yapabilecek biri varmı acaba yok malesef ..
aa öyle deme bayram gençleştirme operasyonu yapıldı ondan gitti hüso yerine alınan eren ve alicanda her maçta 30dk süre alıyor gerçekten gençlere çok önem veriyoruz .[/quote:392cifjx]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":392cifjx]Hüseyin'i göndermenin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz soralım yönetim ve teknik ekibe bu konuda mantıklı açıklama yapabilecek biri varmı acaba yok malesef ..
Amin..Tugay EREN' Alıntı:cemal nalgayla yürümüyceği çok daha önce belliydi.umarım bizi şaşırtırlar ve bir pivot alırlar.
Tugay EREN' Alıntı:cemal nalgayla yürümüyceği çok daha önce belliydi.umarım bizi şaşırtırlar ve bir pivot alırlar.
[/quote:yqp14vdu]Emre Doğan' Alıntı:[quote="Tugay EREN":yqp14vdu]cemal nalgayla yürümüyceği çok daha önce belliydi.umarım bizi şaşırtırlar ve bir pivot alırlar.
Olmayacak tabi dostum.Bunu çok önceden öngördük aslında staffta görüyordur ama bişeyler bekliyolar demekki.Cemalin patlama yapması vs gibi.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Burayı okuyorlar zaten, birkez daha söyleyeriz, 5 numarasız olmayacak!
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Kalıplı İçeriden oynayacak bir 5 numara istiyoruz 3'lük atmasın hatta serbest atışları bile kötü olsun yani biz tam bir pivot istiyoruz 2.10 boyun'dan az olmayacak,savunması iyi,blok tehdidi olan,ve sürekli pota altından oynayan gerçek safkan bir pivot.