ermal düşünülebilir yerli olarak yada bir yabancı ama kalığlı ribauntcu bir 5numara lazım gerçekten bir an önce !!
katılmamak elde değil erenden inanın 3 4 gömlek daha üstün hiç yoktan türk ve ücretide çok değildir ..Tugay EREN' Alıntı:fatih solak alınmalı en azından bir alternatif olur pota altına hem rahat blok yapıyor.hem ribaunt alıyor.ben fatihin oynadığı bir fenerbahçe maçı hatırlarım.gainesli dee brownlu kadroda.74-72 yenildiğimiz maç 24 sayı geriden gelip öne geçtiğimiz maçtı ama son topta kaybettiğimiz bir maçtı.o maçta 8-9 blok yapmıstı.ömer asık semih hepsine blok koymustu.
maddi sıkıntılar daha şimdiden baş göstermeye başlamışKamil Sarper Özsefer' Alıntı:ayrılmasının sebebi neymiş acaba? formsuzluk mu sakatlıkmı?vs
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Kepez Belediye F.Solak'la yolları ayırıyormuş alsında transfer edebiliriz Eren Beyaz'dan daha fazla katkı yapar geçen sezon Aliağa'da iyi bir sezon geçirdi. Özellikle yabancı oyuncular gittikten sonra Aliağa'nın ligte kalmasında payı büyüktü.
bence de ama bence buda olmaz bu yöneticiler varkenBayram Kurtulmuş' Alıntı:Fatih Gelsin Tabi normal şartlarda istemezdim ben ama önemli olan kadro genişliği olsun bizimde yıldızlarla dolu bir kadromuz olmadığına göre fatih bu takımda oynayabilecek bir oyuncu
İnşallah bu tartışmasız herkesi memnun edecek bir sürprizdirEyüp YILDIZ' Alıntı:Bir süprize herkes hazırlansın
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bir süprize herkes hazırlansın