2010-11 Eurocup & Eurochallenge

Açıkçası St. Petersburg - Orleans finali bekliyorum gözüme çarpan takımlardan yola çıkarak. Telekom da sistemi oturtabilirse ciddi şekilde iddaalı konuma gelir

Kerem Seçer' Alıntı:
Hayatımda bu kadar saçma bir grup kurası görmedim. Aynı ülke takımlarını hep aynı gruba koymuşlar.
Cidden ben de cok merak ettim su kura sistemindeki mantigi.

Kıbrıs takımlarının taraftarı var mı bilmiyorum ama eğer varsa Ksk maçlarında çok olaylar olur.

Paok-Fb maçında bile ah biz olacaktık diye söyleniyordu Karşıyakalılar, bakalım neler olacak.

İzmir'de olay olur yakarlar valla Rum basketbolcuları Karşıyakalı'lar. Aman diyelim çocukla çocuk olmayın Karşıyaka'lılar

Beşiktaş 44-35 Hemofarm (İlk yarı sonucu)
Banvit 56-49 Le Mans (Üçüncü çeyrek sonucu)
Norrköping 43-23 Türk Telekom (İkinci çeyrek oynanıyor)

Fark 17 iken Ogilvy kenara geldi ve fark indi bir anda. Sonra oyuna girince de esen rüzgar tersine dönmedi.

Beşiktaş'ın seyircisinde iş yok. Maçı koparacakları anlarda takımına destek veremedi. Basketbolu bilmediklerindne hakewmleirn ortada veya ters kararalrında protesto edemediler. Bu da hakemlerin rahat çalışmasını kolay fauller çalmasını sağladı

Abi bu taraftar olayını hep söylüyoruz zaten. Millet aşık ama Çarşı'ya, anlamıyorum. Burada suçlu tabiki koç ve oyuncular ama daha çok da seyirci de. Oyuncular farkı 17'ye kadar çıkarmış, o sırada rakip seri yakalıyorsa sen de seyirci olarak ağırlığını koyacaksın.

Bana da kapağı attı valla Hemofarm. Ama yazık oldu Ogilvy'ye. Bu sene en beğendiğim oyunculardan kendisi. Üstelik sert bir pota altına sahip olmayan bir takımda çok iyi oynuyor. Yorgunluk etkilemiyor. Böyle yeni mezun oyunculara yönelmek lazım aslında.

Haklıymışsın Sühan Beşiktaş taraftarı konusunda :).

Maçtaydım Herkes İverson için orada idi ama benim adamım farklı ;) Burak hoca savunma yapmadan hiçbirşey olmayacağını öğrenmediği sürece Beşiktaş pek bişi yapamayacak adamlar maşın sonunda ellerini kollarını sallaya sallaya turnike üçlük attı.

Hücumda da Beşiktaşın tüm oyunları sürekli potaya yüzü dönük oynuyor post-up gibi bir kavram yok sahada.

Ogilivy hucumda etkili gözüküyor ama savunma da oldukça zayıf pek nasıl savunma yapılacağını bilmiyor.

Burak hoca son periyotta savunma ağırlıklı bir beşi sahada tutabilse 18 sayı yine kapanmazdı.

Son söz Macvan'ı parçalı ile görmek istiyorum sesimi duysun birileri..

Beşiktaş taraftarı mı ? Bence maçta Iverson'u izlemeye gelen diğer takım taraftarları çoğunlukta olduğu için yeterli destek sağlanamamıştır :)