2010-11 Eurocup & Eurochallenge

Taraftarı itici gelse de, takım güzel bir basketbol vaad etmese de -cuma günü bizle karşılaşacak olmalarının da etkisiyle- yine ayaklar gitti B. Liege maçı için Atatürk Spor Salonu´na. Yine de kazanacağını düşünüyordum Telekom´un

Maç hakkında söylenecek fazla bir şey yok. Telekom ikinci mağlubiyetini alarak gruptan çıkmayı zora soktu. Aslında zor değil imkansız demek daha doğru olur, hele de Telekom´un oyun anlayışını ve hocasını gördükten sonra.

Maçta takımın en etkili görünen üç ismi (Becirovic, Wesson ve Simpson) maçın son bölümünü hocanın yanında izledi. Evet, Wesson ve Simpson çok erken faul problemine girdiler ama maçın kopma noktasında bu oyuncuları yanında bekletince maç da gitti elden.

Uzun lafın kısası, Cantu karşısında ikinci yarı izlediğim Galatasaray´ın cuma günü çok rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. Kazanamazlarsa...

burak biyiktay ne kadar rezil bir coachmus yine gösterdi bu mac. son hücum cüneyt gibi dengeli adam varken, chatman gibi birine birakilir mi?? akil var mantik var. iyi oldu.

Oyuncularda sorun yok. Besiktas'in sorunu coaching. Besiktas'in ne olursa olsun 2-0 yapmasi lazimdi 0-2 degil. Koc degisikligine gitmeleri gerekiyor ama beni ilgilendirmez. Kendileri bilir.

Öve öve bitiremediğiniz Chatman, maçı resmen verdi. Çok kötü bir şut attı ve son topun savunmasını yapmadı. Ayrıca tekrarı izleyince son topun üçlük olması lazım (adam üçlük çizgisinin gerisinden zıplıyor) ama ikilik verdiler.

Onur, Cuma günü Ankara'da en sonunda Telekom'a karşı bir Galatasaray galibiyeti göreceksiniz abi büyük ihtimalle. Şimdiden gözünüz aydın ;)

Tekrarlanırsa da son 10 saniyesi tekrarlanır. Maç saati 10 saniye kala duruyor çünkü. Sanmıyorum yine de öyle bir şey olacağını.

Canlı yayında 10.1de durduğunu görmüştüm ama herhalde gözüm yanlış gördü demiştim. Bence bu skandalı yaratan göttingen takımı olduğundan maçı beşiktaşa vermeliler

Takımı İgnerski ve Iverson taşımış.Çok değil 4 gün önce sahanın en kötü iki ismi.Ne kadar karambol bir basketbol oynadıklarının en güzel göstergesi.

Goettingen maçı tekrar ediliyor!

Beşiktaş Cola Turka'nın Eurocup ikinci maçında karşı karşıya geldiği maçta kural hatası yapıldığı iddiası ile yaptığı itiraz kabul edildi.

adalet yerini buldu inşallah Bjk yener bu sefer....

Tamamı mı tekrar edilecek, yoksa son 10 saniyesi mi? Böyle söylendiğine göre sanırım tamamı.

Her şekilde güzel oldu. Bir maç fazla oynayacaklar, deplasmana gidecekler, yorulacaklar. Zaten o grupta en iyi ihtimalle 2. olurlar.

Burak Bıyıktay kadar kötü bir antrenör ne gördüm ne duydum arkadaş.
Asvel maçını kaybettiler.4. periyoda girerken 8 sayı önde olmasına rağmen Son periyotta 32 sayı yediler ve İverson'ı hiç oyuna almadı son periyotta beyfendi.

Aynen Burak. Zaten yakında gider. Hani kendisini tanıdığımızdan beri söylüyoruz ama bir insan hiç mi yanıltmaz bizi? Beşiktaşlılar da zaten çok tepkili. Kadronun hakkını veremiyor.

Ha bu durumları bizim için iyi, orası ayrı bir mesele. :)

Birinin Burak Bıyıktay'a hatırlatması lazım...
Senin elinde Avrupa'nın gelmiş geçmiş en büyük transferi ALLEN İVERSON var...
Sen napıyorsun, onu bence hapis ediyorsun...
Kusura bakma sıkıştığın zaman Mustafa Abi seni kurtaramaz...
Ama İverson kurtarır, bunu defalarca NBA'de yaptı. Sana kendini niye ispatlayacak, sen kimsin ???
Trabzon maçında da bunu yaptı, üstelik muhteşem bir maç çıkarırken...
O adamı izlemek dahi bir GS'lı olarak benim için bir zevk, sen o zevkimin resmen içine ediyorsun...
Soruyorum sonuç ne oldu ?
İverson ile savunma yapamıycam, maçı kaybedicem diye korktun...
eee, İverson'ı bence hapsettin, savunma yapamadın, maçı kaybettin...
Peki maçı kazansaydın ne olacaktı ? İverson'ı kazanabilecek miydin ?
Ama gerçek şuki Maçın sıkıştığı anlarda kazanmak için tek bir umudun, bir winner'in vardı, kenarda...Sen onun yerine Mustafa Abi'yi düşündün...
Maçın sonunda ben sadece şunu düşündüm, iyiki BJK'lı değilim, yoksa Burak Bıyıktay yüzünden kanser olurdum herhalde...