2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Aykut Ogut' Alıntı:
Belki Emir gibi bizim Shumpert'te kısa sürede Türk vatandaşlığına geçirilir. Nedense Rakip takım futbolda ve basketbolda bu işleri çok fazla yapıyor.
baliç-boliç-aurellio-Vederson şu anda aklıma gelenler. Basketbolda son 5 yıldır Damir Mrsiç oynuyordu. Bu yılda Emir'i yaptılar. Adamla rher kategoride mutlaka devşirme oynatıyorlar.
bir tanede biz oynatalım arkadaş
emir zaten Türk oldu ki ?

pehlivan-paidar bunlardan birisi olabilir. Efsane Voleybolcumuz Paidar Demir'n aıdnı vermek iyi mi olur bilemiyorum

Aykut Ogut' Alıntı:
pehlivan-paidar bunlardan birisi olabilir. Efsane Voleybolcumuz Paidar Demir'n aıdnı vermek iyi mi olur bilemiyorum
sen diyorsun efsane ismimiz bence bir sakıncası olmaz ama dere paça ilişkisi var hele kesinleşsin de ..

Mert Göker' Alıntı:
Ekstra olarak; Voleybol da Coskoviç, masa tenisindeki Çin´li sporcularıda keza öyle...
Bende onu diyecektim mutlaka her branşta devşirme olayına gidiyorlar. Her branşta haksız rekabet için uğraşıyorlar. Artık buna dur demek gerekiyor. Bugüne kadar yaptılar bundan sonra bzimde elimiz armut toplayamayacak

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Uğur GÜVEN":32mvnnzx]Shumperta türk isim bulalım hadi :) Şakir nasıl?
shumpert soyismi adıpreston :) bence p ile başlıyor paidar olsun :)[/quote:32mvnnzx]

Biliyorum ama yabancıları genelde soy ismiyle telafuz ettiğimiz için shumpert=şakir dedim :) Preston için düşünmedim Peyami nasıl. P ile başlayan erkek ismi gelmedi aklıma..

Deniz Mert Türksoy' Alıntı:
shumpert türk olursa,4 numaraya mike hamlesi nasıl olurdu acaba?bence pota altında bu tarz bir hamleye ihtiyaç var gibi.
Oktay Hoca,o yabancı hamlesini sezon ortasına saklayıp,nereye ihtiyaç duyacağına o zaman karar verir gibi geliyor bana yaptığı açıklamalara da bakınca.

trabzonspor patşamış diyorlar... ulan evren ne acele edersin of şu takımda 2 numarada evren olcaktı shipple ikisi 3te shumpert türk olarak 1 numara zaten sorunsuz 4 numara rancik 5te çok iyi pivot of of ne hoş olurdu

Muhammet Çelebi' Alıntı:
canisbakan
Shumpert Türk vatandaşlığı bu yıl geçerli olacak sanırım gs fena bastırıyormuş
Bu sezonun kilit olayı.Eğer olursa ilk 2 içinde bitiririz ligi.Ondan sonra da yarı finale kadar önümüz açık olur.

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Muhammet Çelebi":130sdrzj]canisbakan
Shumpert Türk vatandaşlığı bu yıl geçerli olacak sanırım gs fena bastırıyormuş
Bu sezonun kilit olayı.Eğer olursa ilk 2 içinde bitiririz ligi.Ondan sonra da yarı finale kadar önümüz açık olur.[/quote:130sdrzj]

Dün Ali Türsan ile konuşmuş.Oyuncuyla anlaşıp bu işlemlere başlayacaklarmış.

Gökhan Ay' Alıntı:
ne olmuş trabzonspor a anlamadım

daha sezon başlamadan ödemelerde sıkıntı başlamış... ilk taksitleri ödeyememişler galiba... evrenle melihi takas yapalım trabzonla ya :p

E biz burada boşuna demedik. Hiç bir geliri olmadan sadece sponsorlukla kurulamaz o kadar büyük bütçe ve bu kadar buyuk rakamlarla alınamaz oyuncular. Dogan Hakyemez'in herzaman yaptıgı saçmalıklar. Antalya'da da gittiği bir cok kulupte de bunu yaptı. Aldırdı yuksek ucretle oyuncuları kulup iflas aşamasına gitti. Daha futbol takımının federasyona milyon eurolar borcu varken basketbol bu kadar buyuk yatırım yapılamazdı. Evren le konuştugumda da kendısıne soylemıstım cok acele ettı cok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...