2010-2011 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Transfer Sezonu

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Saim, iki transferide bitirme aşamasına geldik heralde bugün veya yarın bitti diye sana tekrar mesaj gelir.
ya artık gelse bile inanmam ki zaten abi gs mobile aldığıma pişmanım ya haberleri ilk öğrenirim diye aldım ilk gelmeyi bırak çoğu gelmiyor bile ..

bence shumpert bu sezon türk yapılırsa (süper olur) iki numaraya yabancı alınabilir eğer bulunamazsa hazır boştayken d-wash alalım çünkü maç sıkıştığında içeri penetre edicek bir oyuncu olmalı ve shipp sakatlanırsa 2 numarada çok büyük sıkıntı çekeriz hem geçen sezon d-washta yaşadığımız sorunun nedeni oyun kurucu oynamasıydı bu sezon tutku gibi bir oyunkurucunun yanında delici özelliğiyle çok fayda sağlayacaktır. Bütçemizede çok uygun olur

Muhammed Baygül için Salsa Baskette yorum okudum 14-20 üçlük ortalamasıyla
Ümitli Takım Turnuvasında birinci sıradaymış.

Yanlış olmasın. Genç Milli takımda tutturdu bu istatistiği. Şu anki istatistiği ise 16-23. Sayı ortalamasında da takım lider şu anda fakat istatistiki olarak diğer alanlarda katkısını göremiyoruz. (Top çalma hariç) 11.7 sayı 1.3 ribaunt 0.7 asist 1.4 top çalma. Maç başına 22.3 dakika süre alıyor.

Bu akşam 22.15'te 9.luk 10.luk maçında Slovenya karşısında oynayacak.

Safak Edge ise ilk maçta 35 sayı atarken, son 6 maçta toplam 35 sayı atarak ilginç bir istatistik yakaladı.

Bu sezon en büyük isteğim yıllardır kanayan yaramız olan Kerem Tunçeri'den sonra oyuncu çıkaramadığımız altyapımızdan iki milli oyuncumuz Hüseyin Göksenin Göksal ve Muhammed Baygül'ün takıma girip oynamalarını ve takımı ekstra katkı vermelerini bekliyorum.

Bu sezon en büyük isteğim yıllardır kanayan yaramız olan Kerem Tunçeri'den sonra oyuncu çıkaramadığımız altyapımızdan iki milli oyuncumuz Hüseyin Göksenin Göksal ve Muhammed Baygül'ün takıma girip oynamalarını ve takımı ekstra katkı vermelerini bekliyorum.
göksenin belki ama muhammed için erken ..

Shumpert ve Sertaç ile bence transfer biter.

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Eyüp Yıldız":avpzog5i]Shumpert ve Sertaç ile bence transfer biter.
bence kadromuz bu iki transferle harika olur ama ben hala daha 10dakika bile oynasa hüseyinin alınmasından yanayım ..[/quote:avpzog5i]
Saim, sana katılıyorum. Hüseyin Beşok 10 dakika bile süre alsa transfer edilmelidir. Yada Shumpert Türk oluyorsa Mike'ı takımda tutmalıyız.

Hüseyin görüşüyor kulüple ama onun dediğine göre transfer zor.

Eyüp Yıldız' Alıntı:
Hüseyin görüşüyor kulüple ama onun dediğine göre transfer zor.

Ya kardeşim milleti boş yere gaza getirme,sonra laf söylenince küsüp formu bırakıyorsun.

Tapınak şövalyeleri olarak yeni hedefimiz sensin!!!!!

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Eyüp Yıldız":226jqgt6]Hüseyin görüşüyor kulüple ama onun dediğine göre transfer zor.

Ya kardeşim milleti boş yere gaza getirme,sonra laf söylenince küsüp formu bırakıyorsun.

Tapınak şövalyeleri olarak yeni hedefimiz sensin!!!!![/quote:226jqgt6]
Küsmüyorum forumdan atıyorlar :)

Bırak bu numaraları,ben yemem sen başkasına anlat,hala radyo programında kanka hocan için transfer piyasası yapıyorsun.Ama nafile ikinci ligde bile takım çalıştıramaz.

Bir zamanlar imparator diyordunuz,şimdi aynı fikirdemisin!!!

Mithat Duran' Alıntı:
Bırak bu numaraları,ben yemem sen başkasına anlat,hala radyo programında kanka hocan için transfer piyasası yapıyorsun.Ama nafile ikinci ligde bile takım çalıştıramaz.

Bir zamanlar imparator diyordunuz,şimdi aynı fikirdemisin!!!

Kıh Kıh :D mithat abi kopardın beni gülmekden allah senide güldürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...